Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cine imi poate spune fragmentul din "luna noua" in care edward ii promite bellei ca o sa plece definitiv din viata ei?
Exista program de facut cd-uri pentru mac?
Se poate afla cumva daca o persoana vorbeste pe mess cu cineva in acel moment?
Am vazut pe youtube o fata care avea ochii rasuciti, da am uitat cum se numeste si vreau sa imi spuneti, dau funda?
Ce site'uri gen lady popular ştiţi?
chiar daca afara nu este foarte cald a-si vrea sa ascult niste cantece de vara ca de exemplu:http://www.youtube.com/watch?v=BbjLZETUP5Y sau http://www.youtube.com/watch?v=EkHTsc9PU2A (stiu ca sunt...? (mai mult)
Spundetimi si mie de unde downloadez gratis ned for sped
ajutati-ma si pe mine va rog! Colegele mele isi dau gaura in urechi si isi pun strasuri pe dinti...As vrea si eu sa fac ceva, dar deosebit.Nu vreau sa ma iau dupa ele, dar totusi nu am idei...Va? (mai mult)
Sall! Eu am calculatorul in araba si vreau sa ii schimb limba in romana ca nu imi place asa.Stie cineva cum?
Vreau sa pun ceva pe un stick dar cand il pun la calc, imi zice eroare si nu il pot instala. Ce pot face? e urgnet, va rog. dau fundita:)
Dau Fundiţă! Vreau şi eu un site unde să ma distrez.adică să fie distractiv:xÎnafară de TPU, Clopoţel şi noifetele.ro dar ceva în genu ăsta. mersi:x
Vreau sa pun ceva pe un stick dar cand il pun la calc imi spune ca e eroare si nu poate instala. C trebuie sa fac? va rog e urgent. dau fundita:*
Sal spuneti-mi si mie cum se cheama mel aia a lu bug mafia care era pentru un prt care a murit (bitza parca). zicea ceva de genul pentru bitza care acum s-a dus e sus la ingeri e sus in nori...? (mai mult)
De ce le place oamenilor asa de mult Twilight Saga? Mie mi se par eplictisitor...
De pe ce site-uri pot dowloanda melodii?!
Salut, exista vreo sansa sa pot juca euro truck simulator cu volanul? daca da va rog sa imi explicati cum :) multumesc anticipat :)
Imi place de un baiat si el are o prietena ce sa fac
Am parul ondulat, si vreau sa ma tund bob. dar nu foarte scurt.credeti ca mi-ar sta bine?
Buna la toata lumea as vrea sa stiu cum pot sa fac si eu un video cu lyrics ca acesta http://www.youtube.com/watch?v=7hvKzq71x5A dati-mi si mie mai multe programe din astea see ya ne vedem pe youtube
Cea mai frumoasa si amuzanta animtire din copilarie?
Piercing cu pistolul sub buza? dauneaza acest fapt?:D:D
Ce inseamna fantasmagorie?
De unde as putea descarca player tv si radio bun pentru sony ericsson c 905? mersi
La ce film imi recomandati sa merg: Sex and the City 2 sau Robin Hood?
Cantati la chitara? Cum vi se pare? la ce varsta v-ati apucat. Eu am 12 ani. As vrea sa incep si eu sa cant la chitara, dar vreau sa stiu daca sa mai astept pentru ca am degetele prea mici sau ceva de...? (mai mult)
Cum vezi tu, viata?
Am descarcat gta vice citi mai trebuia si programul mss32 l-am descarcat a dat clik pe joc sa deschis dar sa facut tot negru sa si cum ar incepe dar nu a inceput ce sa fac ca sa-mi mearga jocul?
Ce parere aveti despre mingea Adidas Jabulani[de la C. M 2010]? Care credeti ca e cea mai buna minge?
Buna am si eu o mare problema. Am o pisicuta de 1 luna (fara mamica) si ana acu vreo doua zile papa lapte (ii dadeam cu seringa) era vioaie mergea etc dar acum nu stiu ce are nu prea mananca si e foarte...? (mai mult)
cum sa fac? mie imi placea de un baiat de la noi din clasa si cand il priveam simteam ca sunt doar eu cu el. Si lui nu-i...? (mai mult)
Tot m-am gandit in acest timp...De ce sa sufere oamneii din cauza crizei ca nu sunt bani ...doar ca toti suntem oamnei. de ce nu pot sa faca mai multi bani si scapam de criza asta, ca doar nu sunt de aur.? (mai mult)
Cine stie un site- de fotbal dau fundita?
De la o vreme am impresia ca pot simti gandurile oamenilor...este cumva vreo chestie paranormala, filtraj, fobie... spuneti parerea si detaliaz-o daca poti;).
Buuna! Eu si colegii mei ne-am hotarat sa mergem undeva in ultima zi de scoala dar problema e ca nu stim unde sa mergem( suntem din Bucuresti). Deci va rog sa ne dati niste idei la unde sa mergem... Dau? (mai mult)
Hey! daca santeti sa o sa fiti parinti sa va lasati copii sa aiba relati cu un /o maghear/a?
Ce film NU imi recomandati?
Imi spuneti si mie un program unde sa modific o poza adica sa imi pun un tricou cu steaua sau unde se schimba hainele Va rog Multumesc mult!
Ce alegeti intre PES 2010 si FIFA 2010? (cu argumente) P. S vreau sa imi iau una ditre ele si as vrea niste sfaturi :D
Cum să-ți apară numele de fiecare dată când apeși enter intr'o conversatie? (Yahoo Messenger 10) Dau fundita!;;)
:( Acum cateva zile m-am certat cu prietena mea cea mai buna :(( dintr-un lucru...km banal Adica:M-am suparat pe ea ca a iesit aff cu alta pri de-a ei (Ok, eram plecata dar putea sa ma sune sa ma intrebe? (mai mult)
Un sondaj al economistilor francezi a analizat raportul dintre bunastarea materiala si cea psihologica in vremuri de criza. Potrivit studiului realizat de cercetatorii de la Scoala de Economie din Paris...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot lua "photoshop'ul' gratuit? Merci frumos.
Cine stie un program cam ca PBX TV, unde ai cateva posturi tv, dar are si optiunea de inregistrare. Iti inregistreaza ca tuner tv. Eu vreau programul, , Investigation Discovery ", pe programul acela...? (mai mult)
Era un site, si cand dadeai clik pe acel link iti intra o pagina. unde iti punea intrebari si ultima data zicea: asta e sa te inveti minte sa nu mai dai clikuri aiurea. Stie cineva vreun site;...? (mai mult)
De ce cand pun la hi5 nu vrea sa afle nici un utilizator ca i-am vizualizat profilu dau salvare si se salveaza ca orice utilizator poate afla ca i-am vizualizat profilu. Ce pot sa-i fac sa nu mai apara...? (mai mult)
Cine s-a uitat la filmul "the new daughter", spuneti-mi va rog descrierea filmului, adica despre ce se povesteste in film, nu am inteles nimic am privit dar...si nici la urma cu demoni aia, n-am inteles.? (mai mult)
Costa bani daca dau fundita? :D d=cine zice primul dau fundita(daca nu costa) :) :D
Sall, imi dati un link cu cu un sunet ca cel ce incepe in secunda 57 si se termina in 1:09 (acel sunet ce seamana cu "o trompeta"). sau cum pot sa-l gasesc sa-l downloadez http://www.youtube.com/watch?v=U3xW1hzMj8Y mersi...? (mai mult)
Citat: "Nici un obiect nu e asa de frumos incat in anumite conditii sa nu arate urat". Are dreptate Oscar Wilde?
Aseara am visat ca fostul meu pritenen si cu fata de care'i place in prezent erau cam... :( dead & and gone...de cand m-a parasit am fost destul de suparata mai ales ca o perioada s-a comportat groaznik? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?