Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cu ce program sunt facut-e videoclipurile de mai jos? http://www.youtube.com/watch?v=fNx3XgIafSk http://www.youtube.com/watch?v=UBUnIjPc8ig http://www.youtube.com/watch?v=2m8mLOgA92U
Am de facut un proiect in care sa construiesc o capsula pentru un ou care va fi aruncat de la etajul 2.Proiectul de numeste "Eggnauts". Am nevoie de un nume pentru echipa mea.Deci...ceva sugestii?:)
Vi se pare corect ce a facut Cristian Boureanu?
De unde pot descarca si eu jocul Burnout Paradise gratis...:D
Am o colega careia i-am dat o carte foarte importanta si a zis ca mi-o aduce a 2 zi, in fiecare zi zice ca uita si au trecut vreo 2 saptamani de atunci, am avut si scandal cu mama zice ca sunt fraiera...? (mai mult)
Cum să fac să nu mai fiu doar o prietena pentru băieţi?
de cateva zile ma tot gandesc daca exista vrajile, am tot auzit fel si fel de intamplari de la oameni, scuzati'ma ca pun intrebarea aici, deci voi credeti in vraji? (magia neagra, magia alba)...? (mai mult)
Http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/tonul-de-apel-care-ti-mareste-sanii-descoperit-de-sara-si-vintila.html asta ce prostie mai e? astia nu stiu cum s-a spele creirul oamenilor
Am si eu o intrebare.am un telefon orange pe abonament.am intrat pe internet, il am activat dar imi pune la cost suplimenatar atatia euro cat am stat pe net.cum pot sa fac sa nu imi mai puna la cost suplimentar,...? (mai mult)
Ai chinchilla? Ce nume i-ai pus sau i-ai pune Pe al meu il cheama Maxi... e asa dragut
Cine joaca fake perfect world? E misto?
Ce stiti despre Luke Michelll ( Will - h2o sez 3 ) are iubita? a avut? As dori mai multe informati despre el. Am cautat dar nu prea am gasit. Merci (:
Mi se pare mie dar TPU incepe sa se transforme in desen animat? este ora 01:00 si pe chat numai minori, nu vreau sa supar pe nimeni dar alesul asta de expert din rindul minorilor nu este cam pripit? asta...? (mai mult)
Cine stie cand va aparea un nou album cu Parazitii? Macar zvonuri ceva.
Ce comedii imi recomandati? Daca sunt din 2010 e si mai bine. Dar sa fie comedii la care sa razi cu pofta...:D...cum ar fi The Hangover-dupa parerea mea una din cele mai tari comedii all time.
Doare indiferenta unei fete fata de un baiat? Merita sa arati adevaratele sentimente unui baiat chiar daca il placi mult? Care e arma adevaratei seductii? Ce urasc cel mai mult barbatii la o femeie? Ok...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie tot feluri de jocuri si pentru scoala si pentru acasa. Si inca ceva, bancuri despre scoala, vacanta sau perle pentru. a le spune la sfarsit de an... Dau fundita
Cand ati facut ultima data un traseu montan?
Cine este de părere că, permisiunea de a raporta enunţuri pe site-ul TPU.ro, trebuie acordată, numai persoanelor care au dat dovadă de raţionamentul necesar pentru. a aplica regulamentul impus...? (mai mult)
Cine stie un sit de retete culinare (sofisticate ca la restaurant)?:D
Este posibil sa fi banat pe TPU? daca da cum?
Cine m-ar putea ajuta sa fac un server de triburile daca m-ar putea ajuta cineva id meu:iuga_italia as fii recunascator::)
Ce regreti cel mai mult din viata ta? (spune-mi lucruri care tin sau au tinut strict de tine!)
De ce imi respingeti intrebarile? Nu au nimic gresit. Voi puneti asa pentru a va juca.Casunati voi.Nu vorbesc despre cei cumsecade.Ci de opusul lor!
Unde gasesc fireware pentru DVD Player-ul ( DVD-1080P9)? Va Rog ...sa imi da-ti link direct Multumesc mult :D
Nu pot sa mai iau messengerul!:(. Imi da o eroare cand incerc sa intru si asta numai la messenger10.Altu nu stiu de unde sa iau, pentru ca de obicei il iau de pe yahoo...Ma puteti ajuta?:)
Care este cel mai bun film pe care l-ati vazut pana acum? [indiferent de gen :) ]
Am si eu o problema. Va rog mult ajutati-ma. Nu mai pot sa folosesc mail-ul cu care mi-am facut hi5-ul, este blocat de 2 saptamani, deci, nu mai pot sa intru nici pe hi5 pentru ca nu mai recunoaste adresa...? (mai mult)
La ce varsta ai voie in club? Ca vreau sa ma duc la balul bobocilor unei prietene si am 13 ani jumate! Dau fundita :D
Cum se scrie purici sau purici?
Bun găsit tuturor ce trebuie să fac să mă sune clienţii/clientele pentru masaj, vreau un sfat dar serios nu la mişto.Seară bună şi aştept cît mai multe răspunsuri. Cu drag Cristi.
Cum se scrie corect : Geanina sau Gianina? :">
Pentru cei care au un loc de munca, va place jobul vostru? E ceea ce v-ati dorit sa faceti? Va simtit implinit, multumit cu ceea ce faceti s-au v-ati dori altceva? Si daca da, ce anume? In ce domeniu...? (mai mult)
Ati mai vrea sa fiti in generala? la mine au trecut 4 ani de cand am terminat si sincer va spun ca tot mi-e dor de generala.
Ce ziceti de paradoxul lui epicur?
Hey... Ce as putea sa fac vara asta care sa-mi aduca ceva folos (nu prea am surse financiare)...)))Mersi mult
Ce tari ati vrea sa vizitati si dc?
Daca v-ar placea de un profesor(care nu a predat la clasa voastra si diferenta e de 9 ani iar el ar fi fara obligatii), si s-ar termina clasa a 12-a ce si cum ati face...? (mai mult)
Stiu ca nu e o intrebare tocmai cu caracter relevant, dar vreau sa aflu ce utilizator preferati de pe TPU si care e cel mai intelept, dupa parerea voastra. Mie imi place foarte mult de Nony si de Elianna:D...? (mai mult)
Cand incepe "Saracii tineri bogati" de pe AcasaTv? multumesc
Salut la toti membri TPU, sunt un membru nou iar eu vreau sa stiu cum pot sa-i multumesc dirigintei pentru toti ani petrecuti cu ea. Colegi mei au cazut de acord ca eu sa gasesc sau sa compun cateva versuri...? (mai mult)
O intrebare de logica: ce se bate pe spate si se pupa in fund? cine raspunde primul si raspunde corect are o funda de la mine:D:)
Daca lati intalni pe Dumnezeu si ati putea sa ii cereti 2 dorinte si sa ii puneti 2 intrebari care ar fi acelea?
c melodii as putea sa pun la o prezentare d moda? numele m'ar interesa daca stiti vruna:D PLS
Va dau o lista de persoana sa imi spuneti ce leati zice daca leati intalni in realitate : -Elodia -2pac -Ceausescu -Nostradamus -Hiller -Eminescu -Florin Salam(preferatul vostru nu?) -Adam si Eva...? (mai mult)
Cati dintre voi ati fost in parcul Copou din Iasi? Ce parere aveti despre el? Poate el fi numit parcul iubirii.
Prin ce ne hraneste dragostea sufletul? Si de unii spun ca dragostea este o maturizare?
Stii cumva din ce film e melodia? Gianni Morandi-in ginocchio da te http://www.youtube.com/watch?v=cRTLSBlrj2A
Vreau să-mi cumpăr cartea "Şi dacă e adevărat?" de Marc Levy dar e cam scumpă :"> [30 ron]. Pot să o citesc pe internet? Dacă da, unde? Dacă nu, a citit-o cineva, cum a fost? Nu vreau...? (mai mult)
40 de saci cu monede identice ca aspect. Un singur sac are monedele false cu un gram mai putin.Determinati printr-o singura cantarire sacul cu monezi false
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!