Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Azi a fost cea mai urata zi. Mai intai cea mai buna prietena a mea a inceput sa tipe la mine, ca de ce nu i-am spus si eu ca daca nu aduce portofoliu la istorie, profa ii pune 2.(ea nu a fost ieri...? (mai mult)
Cat dureaza sa-mi sterg contul pe acest site? Am scris acum cateva zile la contact ca vreau sa-mi sterg contul, si degeaba.
nu imi puteti spune un windows special pentru gameri?:) am auzit ca exista da nu stiu cum ii zice sa il downloadez
A folosit cineva Re-code? A dat rezultate?
Maine e ziua unui prieten dati niste idei de mesaje de urari cel mai frumos primeste funda:D
Cum vi se par produsele de la Yves Rocher? au venit la timp? parfumurile persista?:D
Buna imi puteti spune si mie daca s-a calificat Romania la Eurovision? Nu am putut s-a ma uit.
Cine poate sa-mi dea un sait de unde pot sa descart jocuri gta gratis tot caut si nu gasesc mersiiii
Credeti ca Universul e infinit?
Help...am vrut sa-i fac o surpriza sotului meu sa ii spal masina si din cauza mizeriei de pe ea, nu mi-am dat seama am zgariat-o! cred ca o sa ma spanzure, nu stiu ce sa fac ca sa acopar zgarieturile,? (mai mult)
Ati avut probleme cu Orange? Ce probleme ati avut? Sunteti multumiti?
Cum faci cont pe WEBKINZ fara cod?
Stiti pe ce site as putea gasi jocul Oban cursele stelare?
Imi ziceti va rog toate melodiile care au intrat in finala eurovision?
Am o intrebare :acu 2 zile m-am ras in zona intima fara spuma dupa 10-15 min mi-au aparut niste bubita rosi care ma ustura si ma mananca ce sa fac?
Cum imi adaug mai multe carti de joc la club penguin? a...si ma joc jocul acesta de copii de 2 ani! Care-i problema?
Programul picasa este gratuit? adica costa sa il downloadezi?
Credeti ca exista "suflete pereche"?
Salut`! Am o intrebare pentru mamici:D. Vara asta voi avea grija de un baietel de 2 anisori, (eu am 18) n-am asa o experienta in domeniul asta(pentru toate exista un inceput daaa?:)) )am mai stat eu cu...? (mai mult)
Spune tim si mie niste linkuri cu jocuri.
Am o problema. Acum o saptamana am facut schimb cu o colega de telefoane si din neatentie eu i l-am pierdut pe al ei.telefonul ei nu era foarte bun iar ea pe al meu nu vrea sa il pastreze ca nu ii place.eu...? (mai mult)
Luni pe 31 e greva?
Cum sa imi creez un site propriu? ex. : www.denisa.ro/com Pls helpp / :D Dau FUNDITAA MAREE :*
Vreau să încep o cură de slăbire de 5 săptămâni. Ce sfaturi îmi puteţi da?
Cine a terminat specilizarea "Autovehicule rutiere"? Imi dati sfaturi, informatii etc, va rog.
Care este cel mai horror film vazut de voi? cat mai multe raspunsuri va rog
Este/a fost cineva de aici student la Universitatea Transilvania din Brasov- stiinte economice? Va rog sa imi dati cateva informatii despre examenul de licenta. Multumesc!
Am auzit de curand o melodie foarte draguta. Avea in refren "everything is gonna be ok tonight". Era o voce de fata. Daca stiti, va rog sa-mi spuneti cum se numeste.Multumesc!
Ce parere aveti despre asta? http://www.descopera.ro/dnews/6194951-incredibil-cel-mai-tanar-fumator-din-lume-fotovideo
Va rog mult dati-mi si mie un site dse unde pot descarca un sever privat Pls! Dau fundita ++++
Imi place de o fata de 15 ani si eu am tot 15 si nu stiu cum sa-i spun va rog niste raspunsuri
Care va fi urmatorul site cumparat de Google dupa Youtube?
Care vi se pare ca este cel mai plictisitor sport din lume?
Nemtii sunt ortodocsi? sau catolici?
Hi! Ma puteti ajuta si pe mine cu modele de invitatii pentru banchet cls. aVIII-a? va rog frumos:) multumesc anticipat!
Imi dati si mie idei de maenajarea blocului pentru nunta? Baloane, confetti, fundite, etc. ar fi super cu poze! Multumesc
stiti cumva daca pe 31 mai se mai tin probele de bac?
Deci, sunt de la tara... nu stiu daca la oras de mai practica anumite jocuri, ca BABA-OARBA sau ceva de genu... dar, era mai demult, ca si acum, o numaratoare specifica unor jocuri, este? (mai mult)
As vrea sa stiu cum pot sa-mi schimb scrisul pe hi5 :D tnx:*
Va rog frumos sa imi ziceti si mie unde se pot face gauri in urechi dar steril. Va rog mult ziceti-mi dau funda garantat!
Doresc un sfat! Cum sa scap de o persoana care a facut o obsesie pentru mine(mentionez ca am cunoscut-o pe net) si cum, nedorind sa-i raspund avansurilor, incearca sa-mi faca rau, mie si familiei mele...? (mai mult)
Imi da si mie cineva site-ul pentru a descarca photoshop gratis?
Ştie cineva vă rog frumos un program din acela in care sa scrii cuvântul şi sa ţi-l faca prin semne? Vă rog frumos dacă ştiţi sa îmi ziceţi ţi mie. Dau funda! Mulţumesc.
Am un cont pe metin2.ro pe serverul lupus si as dori sa mai imi fac unul, dar nu ma lasa tot aici, imi spune sa aleg alt server.Am folosit alt id si alta parola si nu ma lasa nici cum.Cum as putea sa...? (mai mult)
Ce este important: afacere sau studii superioare? Sau amandoua?
Avand in vedere situatia actuala, pe care parte a baricadei va situati? Guvern sau sindicate?
Daca nu baiat place o fata si fata nu este de acord sa se combine cu actulalul ce trebuie sa fac oare? asta sete una dintre intrebari va rog raspundeti la ele
Cine ma ajuta sa scot video asta http://www.trilulilu.ro/SONIARO2006/5298918c69cd1b :((:((:((
Ce sport e nr. 1 in Romania?
Care este cel mai interesant lucru din lume?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!