Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Autismul, este o boala sau o calitate in plus?
Saluatare! Ce planuri aveti pentru vara asta? Ce sa fac ca sa nu ma plictisesc? Mersi mult...
Http://www.tabu.ro/articol_7857/stiai_ca_norvegia_gazduieste_cea_mai_prietenoasa_inchisoare_din_lume.html Daca pana si inchisoarea e un loc prietenos, ce ii mai sperie pe oameni ca sa nu comita infractiuni?...? (mai mult)
Cum imi modific parola la messenger?
Cine stie un site sau program pe care pot sa vad tv romanesc?
Am visat si eu ceva azi-noapte si as vrea sa stiu ce semnifica.Adica, in fiecare noapte visez aceeeeeeeeeeelas vis.Ciudat.Visez ca zbor. Ce semnifica? E de rau sau de bine?:))
As vrea sa mi spuneti daca stiti sa cantati la chitara si care ar fi cateva sfaturi pentru cineva care vrea sa invete, in speta eu. :) Imi puteti recomanda niste melodii mai simple, care se pot...? (mai mult)
Cum pot avea mai multi prieteni la jocul Barn Buddy hi5? Dau fundita pentru cel mai eficient raspuns.
De unde pot downloada haine, par si alte chestii pentru sims 2 si cum sa le introduc in joc?
Ce parere aveti de fatzetarea dintilor? si...are cineva vreo idee cam cat ar costa o astfel de procedura(pentru toti dintii)? Astept cat mai multe opinii, va multumesc!
Care este parfumul vostru preferat? Daca sunt mai multe spunetile... Mie imi place Paco Rabanne Black XS si de fete si de baieti(asta de baieti il ador :X)
Cum pot sa-mi dau seama daca is cu el fara sa-l intreb? Cand ne vedem, nu exista sa nu ne sarutam, ne afisam in public (inainte era pe ascuns), mergem pe strada tinandu-ne de dupa gat, ne imbratisam,...? (mai mult)
Bunaa;)). Care credeti in horoscop si de ce?; d.Si daca le aveti cu horoscopu`. care e cel mai bun? xoxo pe sistem;>. Paa.
Ce parere aveti despre romi? Multumesc!
Cei de la "Tokio Hotel" sunt emo? Ce alte cantareti/trupe sunt emo? Multumesc!
Ce parere aveti despre finala Ligii Campionilor dintre Bayern Munchen si Internazionale Milano? Cum au jucat echipele? Cum a jucat Cristian Chivu? Sunteti bucurosi ca a catigat Internazionale Milano?...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cei care iubesc cultura Hip-Hop? Multumesc!
Stiti cumva daca se gasesc pantofi de la firma All Star [Converse] in vre`un magazin din Giurgiu :-/ Eu nu stiu nici unul si imi plac foarte mult pantofii aceia :x
Cine este sau merge anul acesta la liceu la Otopeni?:D
Am avut un papagal din 2007 si era ca un frate pentru il am de 4 ani dar intr-o zi sa imbolnavit si peste 3 zile nu mai statea in picioare i-am cumparat multe medicamente dar a murit acum nu mai stiu ce...? (mai mult)
Cum pot sa "alint" pe cineva, cu numele anna maria, dati-mi idei plssss
Imi place de un baiat care nu este in scoala cu mine, dar suntem de aceeasi varsta. L-am cunoscut acum ceva timp la un concurs, iar acum o saptamana l-am vazut din nou la alt concurs si m-am...? (mai mult)
Pe cine urati cel mai mult in viata voastra? eu am vreo 5-6 persoane care nuprea le am la suflet... :D voi?
BUNA TUTUROR! Daca ar fi sa fiti recrutati intr-o agentie de voluntariat in strainatate, ati face-o? EU imi odresc foarte mult sa plec in Africa la vara, dupa ce termin cu inscrierea la facultate...dar...nu? (mai mult)
Nu pot participa la actiunea "Let`s do is, Romania!" daca nu sunt majora?
Cum pot sa dau fundita sau sa pun o intrebare pe anonim? Sunt noua si nu prea stiu:D
Ce porecle stiti pentru numele 'Antonia.Ioana.Simona.Bianca.Denisa.Rita.Demi.Cynthia.' si pentru numele "Ionut.Alex.Cristi.Calin.Marius" :D:D? multzsumesc`dau funditzsa`:*:X:D;).:P
Cati dintre voi va considerati persoane frumoase?
Vreau si eu siteuri cu desene dupa care sa fac si eu nu desenatori.ro nu la asta ma refer :)
Ce porecle se potrivesc la numele Simona? dar nu neaparat de la nume :D
Cat timp dureaza zborul cu avionul din Romania in Anglia (Londra)?
Ce carti imi recomandati pentru specializarea "Autovehicule rutiere"? Ce parere aveti? Multumesc!
Caut o melodie care este pe fundalul acestui reportaj http://stirileprotv.ro/video/romania-te-iubesc-aflati-ca-inca-mai-avem-boieri-adevarati/60424495 de la minutul 1:10 pana la 1:40, stiti cum se numeste...? (mai mult)
Cum pot downloada sims 2 sau 3 de pe net?
De unde pot descarca sims 2 sau sims 3?
Am buzele uscate tot timpul desi am incercat tratamente cu: miere, ulei de masline, unt de shea, balsam de buze din ora in ora... Ce sa fac?
Imi puteti spune va rog daca stiti cum se schimba URL-ul la hi5 :)
I-ati spune unui barbat ca sunteti indragostita de el si ca ati vrea sa fiti cu el, daca nu ati stii ce simte pentru voi, tinand cont ca v-a spus sa ramaneti prieteni?
Aveti vreo lista cu toate liceele din Buzau si cu mediile cu care se intra la liceul respectiv? Va multumesc
Cum se numeste o persoana care gandeste asa: "nu vreau sa locuiesc in casa unde a locuit fosta", "nu vreau sa dorm in patul in care au dormit fostele"? Imatura, egoista, geloasa, fara incredere in ea,...? (mai mult)
Deci.am dat click dreapta pe un folder si am dat properties si am bifat Hidden.am dat ok si mi-a disparut de pe desktop. Ce sa fac acum sa imi apara inapoi?
Se pot downloada video'uri de pe vimeo.com? Daca da, cum? Dau funda...
Cand este eurovision junior 2010? si care este regulamentul? Dar cerbul de aur junior?
Ce filme romantice care au ca tema impacarea dupa un timp cunoasteti?
La ce festivaluri de muzica asi putea sa particip (solo) din 2010?
Cum va consolati cand un barbat de care sunteti indragostita va spune "sa ramaneti prieteni" si nu iti da o explicatie pentru care nu doreste o relatie cu tine?
Era bine in perioada comunista? Sau e bine acum cu democratie? Aduceti argumente, va rog. Multumesc!
Poate pare un pic ciudata intrebarea, dar nu are cineva ideea cam la cat timp dupa ce mananci incepe organismul sa asimileze? Multumesc
Cum se numea melodia care era la reclama cu inghetata "Carte Dor"?
E adevarat ce fiecare om de pe pamant are o misiune de indeplinit in viata lui, si fiecare om de pe pamant se spune ca are cate un dar de la Dumnezeu voi credeti ca aveti si daca nu cum am putea sa-l descoperim....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!