Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Stie cineva lucruri interesante despre Alaska(de ex. obiceiuri, despre fauna si flora etc.)? Am de facut o prezentare la geografie si nu mai gasesc nimic interesant.
Cine imi poate da o poza facuta de el/ea ( sa nu fie de pe net) care sa fie un portret :s ceva artistic ...sau nu conteaza (ceva artistic )pls ^:)^
Salut imi puteti spune si mie niste glume asa mai la moda :D Va rog
Hey! care e materia voastra preferata? la ce profil va duceti p a 9 a sau al ce profil v-ati dus eu nu stiu la ce profil sa ma duc
Pot scapa de kilogramele in plus daca consum zilnic peste 2 litri de apa?
Ce inseamna numele Loredana? Din ce limba provine? Ce vedete poarta acest nume? Dar Cristina?
Pentru cei care sunt in clasa 4 ati dat testul ala pentru care treceti in clasa 5 daca da ce note ati obtinut?
Pe o scara de 1-10 ce credeti ca este mai important... da iti asculti parinti dau sa-ti urmezi visul (gen parinti tai vor sa ajungi un doctor chirurg de succes si fac tot ce trebuie ca tu sa inveti? (mai mult)
imi trebuie urgent un articol despre vara ex vine vara.imi trebuie la un proiect in seara asta, am cautat pe net si nu am gasit ma puteti ajuta voi cu ceva? un link?;)) astept ajutorul vostru
Exista macar o intrebare pe care ti'o pui de foarte mult timp dar nu gasesti nici un raspuns? Daca da... Care este acea intrebare? daca sunt mai multe... Care sunt acele intrebari?
Trebuia sa iau pastila luni la ora 18 si am uitat. Mi-am adus aminte marti dimineaza, adica astazi la ora 7 30 dimineata. Ce se intampla in cazul acesta?
Am si eu o intrebare:Cum pot trece fetita de pe numele concubinului pe numele meu?
Cum se scrie corect: "o mie cinci sute de lei" sau "una mie cinci sute de lei"?
Locuiesc la bloc si am un catel de doua luni si nu reusesc sa il invat sa se ceara afara cand vrea sa isi faca nevoile. Daca a mai fost cineva in situatie sa imi spuna si mie cum la invatat.
Va multumesc enorm tuturor celor care mi-ati impartasit parerile si sfaturile voastre in legatura cu povestea intreruperii de sarcina. Avevarul e ca imi e foarte greu sa uit si sa trec peste.Despre asta...? (mai mult)
Am observat ca sunt foarte multi fani Miley Cirus pe aici :) participati la acest concurs si o puteti intalni pe Miley: http://www.kissfm.ro/fatalutata. Nu este reclama/spam, vreau doar sa le fac o bucurie...? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste modele de teza sem al 2lea cls a 7a?:)
De ce dispar unii vecini la jocul Barn Buddy? Unul a disparut si dupa cateva zile a aparut din nou
Fratilor, incerc de 2 ore sa intru in adevaratul meu cont insa imi zice ca adresa de email sau parola e gresita...stie cineva dc?
Cum pot sa postez o intrebare ca anonim?
Mai exista dragostea adevarata? senzatia aia cu fluturasi in stomac...
Sall.Imi Puteti zice si mie cum se numeste programul ala care scriai ceva si dupa aia vorbea ce ai scris?
Cine imi poate da un site de unde pot lua antivirus gratis...
Stie cineva ce activitati sportive se desfasoara in tabara din Tara lui Andrei? A fost cineva anul trecut?
Niste idei de cadou pentru majorat. fata, crazy, ii plac lucrurile indraznete. buget maxim 100 lei.
Buna vineri e Sfânta Elena iar pe mama mea o cheama Elena :) ce cadou ii pot cumpara?; ; ) 1 sa fie ceva folositor 2 bijuterii poarta doar aur dar are. 3 nu vreau flori pentru ca stam la casa si le...? (mai mult)
Nu e chiar o intrebare dar cred ca intereseaza pe multa lume. A aparut filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier" pe internet...Link de download http://www.filmealese.com/eu-cand-vreau-sa-fluier-fluier-2010? (mai mult)
Sambata este ziua unei prietene si m`a rugat sa-i duc niste muzica noua, de orice gen(stiti ca la o petrecere, aproape orice gen se asculta), asa ca va rog sa`mi spuneti care e cea mai noua muzica...Multumesc:)? (mai mult)
Mda, as vrea si eu un nume de hi5 mai `\m/. Am mai avut nume gen MissMorphine Heruvim etc... dar vreau ceva mult mai original si am cam ramas fara inspiratie
Joaca cineva de aici PopMundo? daca da, va rog sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: -Cum pot sterge o trupa facuta de mine? -Pot sa imi iau mai multe slujbe?...? (mai mult)
O intrebare pentru cei care au un liceu terminat sau primele doua clase din liceu. De ce oamenii acum se vaita de teme ca sa ii ajute cineva sau careva ca nu gasesc pe net nicaieri si bla bla bla, asteapta...? (mai mult)
Am o intrebare a unei prietene: "vreau sa ma ajutati si pe mine. mi-a facut zilele astea matusa mea manichiura si ea are hepatita b iar in timp ce imi taia pielitele cu foarfecuta ei mi-a dat sangele....? (mai mult)
Stiti cumva cum se scurteaza o melodie.cum se taie o anumita parte din ea? Va rog frumos:)
Vi s-a intamplat, sa mergeti in club(la un bal) sau oriunde sa zicem si sa vi se fure telefonul, daca da ce ati facut? mi au zis unele persoane ca au un cod ssi ca se pot gasi", bine ca telefonul meu...? (mai mult)
Vi s-a intamplat, sa mergeti in club(la un bal)si sa vi se fure telefonul, daca da ce ati facut? mi au zis unele persoane ca au un cod ssi ca se pot gasi", bine ca telefonul meu avea ceva care anunta...? (mai mult)
Ce mai faceti? vreau sa stiu (fetele) ce parere aveti de bronzul artificial? astea fiind:solarul si cam cat costa? tine?, sau cremele din comert si dacaa da, care din ele:))si daca se merita riscurile...? (mai mult)
La filologie bilingv germana ( la profilul la care se intra pe medie, fara examen si pentru incepatori... adica la profilul la care te ia de la 0 ), din cls a 11-a se da teza in germana? sau se? (mai mult)
Buna`! Ce facultati sunt asa pentru baietii astia mai lenesi asa, care nu prea invata?:)) Nu fiti rai acum si spuneti ca pentru lenesi nu sunt facultati[-x. Sigur stiti voi la ce ma refer, facultati la...? (mai mult)
Cu ce as putea sa ma imbrac in banchet? Vreau ceva elegant si simplu dar nu stiu ce sa aleg! Daca aveti sugestii va rog sa-mi spuneti daca ar fi sa aleg costum din ce sa fie compus si ce culori sau daca...? (mai mult)
Pe o scara de la 1 la 10 cat va place scoala?
Unde pot gasi documentar despre Michio Kaku (Fizica imposibilului) sau ma rog doar documentare unde sa ma pot uita? Dau fundita :)
Good news! Pe 15 august vin Iron Maiden in Cluj si eu nu mai pot de bucurie :x Care veti fi prezenti la concert? Eu una voi fi prezenta :)
Ce cadouri se pot face dirigintei? Avem banchet si nu stim ce cadou am putea sa-i luam cu totii in grup, aveti niste propuneri va rog?
Dati-mi va rog niste statusuri pe care sa le pot pune la hi5 sub poze...repede plizzz
Cum se face o fusta de tiganca? help me! fundita;;)
Mi-a trimis unu un comentariu nu stiti ce inseamna?
Care sunt cele mai tare stausuri cu un mesaj?(aratati-mi poze)
Invatam luni? auzisem ca nu
In aceasta seara am avut meci de handball (finala de campionat) iar la sfarsitul jocului scorul era egal 11-11 (clasa noastra castiga, dar s-a transformat si arbitrajul in slujba de sambata de la biserica)....? (mai mult)
Credeti in magie sau nu stiu? Credeti ca exista sirene? Sau extraterestrii? Ceva poza::> Ia sa vad:P:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!