| Silvia a întrebat:

voi in functie de ce raspundeti la intrebari? Ca...nu prea intelegthinking am pus acum cateva ore bune o intrebare si abia daca am primit 3 raspunsuri...lucru dezamagitor zic eu...pentru ca totusi...in acelasi timp se puneau alte intrebari unele stupide sau fara sens, care...au cam primit mult mai multe raspunsuri decat mine...sau intrebari normale, care au primit mai multe raspunsuri...Acum nu vreau sa ma enervez sau sa tin discursuri pe aici, dar credeam ca totusi meritam mai multe raspunsuriwinking. Astept si eu...sa raspundeti la intrebare...asta daca nu sunteti prea ocupati sa raspundeti la intrebari despre Hannah Montana sau alte tampenii...Umilele mele multumiri...

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Raspund atunci cand stiu raspunsul.
Am anumite categorii din care citesc intrebari, tocmai pentru a ma intalni cat mai rar posibil cu Hannah Montana &comp.
Ca si Psiholoaga, nu consider necesar sa raspund acolo unde a facut-o deja altcineva care a postat ceva asemanator cu ce as fi raspuns si eu.
Si, bomboana pe coliva, raspund acolo unde intrebarile sunt ori super-stupide, ori total agramate. Asta asa...ca sa-l bag un pic in ceata pe autor.

14 răspunsuri:
| Silvia explică:

Alllinna, in caz ca nu ai fost atenta cand ai citit, intrebarea se afla la inceputul postariiwinking.

| Silvia explică:

Psiholoaga, nu...in niciun caz .nu e vorba ca nu am apreciat raspunsurile lor, le-am apreciat foarte mult si i-am apreciat in mod speciala pentru ca ei si-au rupt cateva minute pentru a imi raspundewinking. Nici o statistica nu am vrut sa fac.Am vrut sa impartasesc cu voi o nemultumire a mea, pe care proobabil o au mai multi useri.Si acum sincera sa fiu...cred ca am raspuns destul de mult pentru a avea dreptul la mai multe raspunsuri... dar nu mai conteazaoh go on... din fiecare postare de pe TPU inteleg cate un lucru nou si inteleg ca si aici e ca peste tot... oricumwinkingmersi ca mi-ai raspuns.

| Silvia explică:

Mod special*

| Silvia explică:

Nemultumirea mea nu a fost neaparat ca am primit putine raspunsuri, ci ca se raspunde super mult la intrebarile stupide, in detrimentul celor care chiar au nevoie de ajutor si de mai multe pareri pentru a`l alege pe cel mai bun.

| psiholoaga a răspuns:

Eu raspund daca intrebarea imi starneste interesul in vreun fel anume si daca nu s-a raspuns deja in acelasi mod in care as fi facut-o si eu. Mi se pare inutil sa mai scriu: idem X. Cat despre intrebarea ta, motivul a fost acesta din urma: Am intrat si deja cineva iti spusese ce ti-as fi zis si eu: Da, o faci degeaba. Relaxeaza-te, uneori oamenii iti raspund, uneori nu, eu zic ca ce ai postat tu aici e un comportament lipsit de respect fata de cei 3 care ti-au raspuns, ca si cum ai vrea sa faci o statistica de raspunsuri si nu ai aprecia raspunsurile individual.

| Gabry a răspuns:

Pune problema si altfel.Gandeste-te ca poate userii nu au stiut ce sfat sa-ti dea! Eu ti-am citit intrebarea si nu am putut sa te ajut, probabil nu sunt singura in situatia asta!
Cat despre intrebarile cu Hannah Montana sau alte tampenii, acolo nu iti trebuie multa minte ca sa raspunzi la ele.Situatia ta a fost mai dificila pentru mine si probabil si pentru alti useri! Decat sa spun ce-mi trece prin minte (fa asa, fa asa...)si sa ai de pierdut datorita mie, nu mai bine tac?
Nu m-am uitat la acele 3 raspunsuri, dar daca sunt folositoare, nu cred ca-ti mai trebuie altele.

| ing. a răspuns:

Buna.Eu nu am o regula dupa care raspund la intrebari. Pur si simplu, daca stiu raspunsul la intrebarea respectiva.De obicei raspund la cele de la Muzica, sau Familie, uneori si Gastronomiebig grin.Imi place sa ajut oameni, ceea ce trebuie sa fie si scopul principal pe TPU, nu adunarea punctelor!
Cam atat! Te pup!kiss

| asya a răspuns:

Eu una, doar acum am intrat pe TPU, si nu am vazut intrebarea anterioara! De obicei caut intrebari care imi starnesc interesul, cele formulate corect si cele carora stiu ca pot da un raspuns ce sa ajute!
Sa stii ca intru cateodata si ma uit la cele mai recente intrebari si trebuie sa caut vreo 2 pag pana sa ajung la o intrebare serioasa ce merita un raspuns! De aceea raspunsurile mele sunt din ce in ce mai rare! Ma tot intreb, oare trebuie sa facem o campanie impotriva intrebarilor stupide ca sa nu mai fie admise?

| mariazet45 a răspuns:

Eu de exemplu raspund la intrebari doar daca stiu raspunsu sau am ceva sa -i zic userului, dar pot spune ca se raspunde la intrebari de o bucata de vreme doar la cei userii populari. Am intrebari care au doar 3 raspunsuri din car unu e o explixatie de-a mea, am avut intrebari care au stat si as ore si nu mi s-a raspuns, nu erau intrebari grele, dar probabil aveau de raspuns la intreabrea ce mai facei azi/sau cine stie ce. ar fi bine sa se raspunda mai cu interes la intreabri acum ca sunt multi useri.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Scrie si intrebarea te rog.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Te rog sa ma scuzi credeam ca face parte din nelamurirea ta, nu ca este un subiect in sine. Raspund la toate intrebarile la care am un raspuns, la cele la care n-am nu raspund, gen IT (desi si acolo ma pricep dar ca sa nu dau un raspuns eronat cuiva care are intr-adevar nevoie, nu raspund ), cert este ca sunt multe intrebari cu acelasi subiect uneori devine monoton, dar toti suntem ca niste copii care asteptam raspunsul si ne face placere sa il citim atunci cand exista.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu am o alta nelamurire, postez subiecte despre lucruri care intereseaza, nu se citesc, raspund douar doi trei utilizatori, pe urma dupa cateva ore apare un subiect in care utilizatorul intreaba exact lucrul pe care eu l-am expus, asta inseamna ca subiectele nu sunt citite.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mai eu nu inteleg pentru ce vrei multe raspunsuri? Eu, daca m-a ajutat un singur user, sint extrem de multumit caci interesul este sa fiu ajutat intr-adevar si nu nr.de raspunsuri...

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Mi-a scapat intrebarea. Te rog frumos sa ma certi.