| chiftelutacrocanta a întrebat:

Atunci cand vad o persoana de care nu imi place in viata reala care face ceva prea asemanator cu ce fac eu dar intr-un mod josnic incep sa cred ca nu e bine ce fac, oare de ce? Vi s-a mai intamplat vreodata sa vedeti de exemplu o persoana beata de care nu va place si sa nu mai doriti sa mai consumati alcool ca sa nu fiti ca acea persoana beata de care nu va place?

8 răspunsuri:
| mediocruscristius a răspuns:

Dacă de multe ori.

| T0T a răspuns:

Nu. Ai mai pus odată o întrebare de genul.

| justanotheruser99 a răspuns:

Poate pentru ca realizezi cat de mult te asemeni cu persoana respectiva si incepi sa te dispretuiesti.
Spre deosebire de tine eu nu ma compar cu alte persoane.
Si da, am văzut o mulțime de indivizi in stare de ebrietate, care se comportau ca ultimele gunoaie, insa eu stiu sa ma controlez. Nu beau in prostie. Deci nu vad de ce m-ar afecta comportamentul altora.

Răspuns utilizator avertizat
| justanotheruser99 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Nu, chiar nu ma deranjează. Eu ignor persoanele pe care le urasc. Indiferenta rănește cel mai profund orgoliul unei persoane. Plus ca, oricât ar încerca cineva sa ma imite nu poate. laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ne... pai indiferent de ce facem, deciziile tot noi le luam. A fost alegerea lui pentru ce a facut.

Răspuns utilizator avertizat
| T0T a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Să știi că da. Dar o să îți revii dacă mai scrii o poveste așa genială ca cea de ieri. M-ai surprins.