| Papusa_Oly_1998 a întrebat:

Buna all am o intrebare stiu ca o sa vise para copilaresc sau prostesc, sau o sa spuneti ca sunt proasata dar de un timp ( cam mult maxim 1-2 ani ) aud sunete, si intr-o zi bunica mea a adus un pahat la mine in camera si la pus pe scau si la lasat acolo iar dupa 2-3 ore stateam si ne uitam la tv nici una nu s-a miscat si pafarul a acazut dintr-o data, acestea este doar un exemplu mi sau mai intamplat mai multe, ce zice-ti este vreo fantoma sa ce?

Răspuns Câştigător
| Ruxandra15 a răspuns:

Stai sa iti zic ce am patit.Inainte sa ne mutam aici a stat o familie.Cu 2 fete, sot, sotie fratele sotului si mama lui. Au vandut casa noua pe batrana au duso la azil.A murit la azil. Am aflat acum cateva luni asta dar s-a intamplat acum vreo 3 ani de 3 ani eu am senzatia ca noaptea cineva ma urmareste adica eu daca merg noaptea la baie trec prin fata a 2 oglinzi si trec cu ochii inchisi pentru ca mi-e frica sa nu vad ceva. Acum un an o prietena de-a mea a murit innecata in baie dupa aia am visat-o de cateva ori. Chestia cu frica de a trece prin fata oglinzii o am pentru ca am trecut intr-o zi si m-am uitat in oglinda si am vazut o fata cand m-am intors sa vad mai bine nu era nimic. Cheama preotul sa faca o festanie Poti fi blestemata.Noi am primit niste bani si numai necazuri ne-au adus.Cine iti vrea raul?

| Papusa_Oly_1998 explică (pentru Ruxandra15):

Poti sa imi lasi facebook-ul tau?

| Ruxandra15 a răspuns (pentru Papusa_Oly_1998):

Nu intru pe facebook des daca vrei mail-ul mrr_arr

2 răspunsuri: