| madalina2727 a întrebat:

am cumparat acum cateva luni o masina si nu am facut actele atunci.acum vreau sa o inmatriculez si sa o trec pe numele meu insa proprietarul masinii e de negasit.nu mai are acel numar de telefon si nici nu stiu unde sta. i-am trimis si o scrisoare fara rezultat. ce trebuie sa fac? si se poate rezolva destul de repede? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| naya a răspuns:

E furata. :-ss

5 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu ati facut act de vanzare cumparare? Daca e asa e grav, in baza actelor originale ale masinii, carte de identitate, certificat de inmatriculare mergeti la politie pentru a obtine adresa vanzatorului. Dar daca nu ma insel in cartea de identitate aveti adresa omului. Daca e din alta localitate mrgeti in localitatea respectiva la politie pentru a putea sa fiti ajutati de acestia.Succes.

| sorin a răspuns:

O sa intri la puscarielaughing

| mikella a răspuns:

Dar macar ai actele masinii? oricum du-te la politia de unde apartii si povesteste-le ce ai patit, probabil masina e furata.Nu mai sta pe ganduri, du-te la politie!

| visatorul78 a răspuns:

Mai intrebi daca se poate rezolva destul de repede dupa ce ca nu ti-ai facut actele? Va trebui sa il gasesti. Macar contract de vanzare cumparare ti-ai facut? Sper. Du-te la politie si intreaba-i pe ei. Sau incearca sa vorbesti la Evidenta Populatiei, poate reusesti sa afli unde este proprietarul.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai, tu nu ai facut un contract, cu nume, adresa, carte de identitate? nu ai scris in contract ca se obliga ca in termen de...isi radiaza masina si o inmatriculezi tu? Ai o problema. Cred ca ar trebui sa mergi la politie si sa anunti ca proprietarul nu este de gasit ca sa iti inmatriculezi masina. Asta cat mai repede, pana nu te gaseste politia pe tine...