Buna Zuzy!
Parerea mea este ca nu ar trebui sa o intereseze atat de mult alta pentru ca baieti o sa gaseasca si cand o sa fie mai mare. Are tot timpul la dispozitie. Dar daca chiar vrea sa o placa baietii, sau un baiat anume cel mai bine ar fi sa ii spui sa stranga niste bani sau sa ii ceara mamei ei si sa mergeti intr-o zi la cumparaturi si tu sa o ajuti. Iesiti ca fetele, mergi cu ea sa se penseze daca nu este pensata ii dai sfaturi pentru haine mai frumoase, poate gentute niste cizmulite frumoase nu stiu... Apoi seara o iei sa doarma la tine sau tu la ea si ii faci unghiile, ii faci parul nu stiu. O faci cu placa sau ii faci codite impletite. Si ai sa vezi ca la scoala toti vor avea o reactie placuta. Va cumparati cercei nu stiu. SI o iei la tine si ii dai si haine de la tine (renunti si tu la cateva care sa o avantajeze ) si o sa fie foarte frumoasa, ai sa vezi. Sper ca te-am ajutat, succes si va pup pe amandoua si ai grija de ea!
Noi stam intr-un oras mic unde nu are mall-uri ca sa mergem sa ne cumparam ceva dragut.alt sfar nu ai avea?
Noi stam intr-un oras mic unde nu are mall-uri ca sa mergem sa ne cumparam ceva dragut.alt sfat nu ai avea?
Nu cred ca a zis ca fata aia e crescuta in jungla si nu stie de oja, cercei, placa etc.
Nu am zis asta, am zis sa abordeze alt stil, mai citeste draga mea sau dragul meu odata raspunsul!