Cand eram in clasa I, am baut mult lapte si in timpul orei de religie mi-a venit sa ragai. Am dat o ragaitura de s-a auzit pana la profesoara si aia m-a pus sa ma ridic in picioare si sa zic " Sunt un porc fara maniere pentru ca am deranjat ora. " ![]()
Pe la 8 ani, am aruncat cu pietre peste case ( de pe o strada, pe cealalta ) si a venit politia si m-a prins ca cica au fost chemati de aia de pe cealalta strada ca era sa le sparg capu cu ele. He he... fara intentie da' cu directie ![]()
La 11 ani am inceput o bataie cu mancare la un restaurant de ziua unui prieten ![]()
La 9 ani, am bagat cioburi in cutiile postale oamenilor de la mine de pe strada si aia bagau mana fara sa se uite ce-i acolo ![]()
La 9 ani, i-am spart dintele unui coleg ( iar fara intentie
)
La petrecerea mea de 9 ani, am bagat in cola : mustar, ciocolata, fanta, suc de portocale, putin salam (taiat in bucati mici de tot) si niste tort apoi am pierdut la un joc si m-au provocat sa beau ![]()
La 8 ani l-am impins din greseala pe cel mai bun prieten al meu de la etajul 1
N-a patit nimic![]()
La 12 ani am sunat la la nimereala si am nimerit la un batran ( parea de la tara ) si i-am spus ca i s-a fisurat centrala si ca polueaza stratul de ozon si ca trebuie sa plateasca amenda e 2000 de euro, sa fi auzit ce s-a speriat ala ![]()
Acum sunt si mai si uneori
Adica era sa omor vreo 7 persoane cand am fost in vacanta la mare, am facut pe cineva sa sara si sa cada nasol si chestii de genu
Sunt baiat cuminte
P.S. : La ce te astepti de la o persoana care pana la 4 ani a cazut de 3 ori in cap de la un metru si pana la 8 ani si-a spart capu' de 5 ori, huh?
Eu vorbesc serios
Cand eram mica de faceam caca moale am mancat caca si am umplut o camera de urme de labute.
Cand aveam 3 sau 4 ani mi-am dat jos pantalonii si chiloteii si m-am dus in gradina, unde spre nenorocul meu era plantat ardei iute, si-ti dai seama ce s-a intamplat...