| Cristina12113 a întrebat:

Bună dimineața.
Scuzați-mi "mica mare" nelămurire. Eu cred foarte mult în vise, nu rețin ceea ce visez, dar în general am vise premonitorii.
Am visat azi-noapte că eram într-un tren, iar fostul meu prieten îl conducea și mergea cu viteză și la un moment dat nu știu ce i-am spus eu sau prietena mea iar el s-a enervat și a zis că nu mai conduce si s-a dus în spate, iar oarecum camera aceea unde stă mecanicul/șoferul trenului a picat.
Eu am apucat sa ies cu prietena mea si sa ne dam de pe șine, dar efectiv trenul încă mergea, eu am vrut să îmi iau telefonul de pe șine dar nu am reușit.
Apoi știu că s-a oprit si trenul, practic se lovise de camera aceea si am intrat in tren după el si l-am gasit si era pe jos si stiu ca l-am strâns tare in brate si l-am pupat pe obraz... Apoi am visat ca urla lumea și că venise și poliția dar eu credeam ca sunt încarcerată până sa ies din tren și să fie tati la ușă. Aici lucrurile se leagă, era accident iar tati e polițist.
Apoi am visat că el plecase cu prietenul lui...
Imi puteti spune ce semnifică?

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

Semnifica ca imaginatia iti joaca feste cand visezi si ca nimic nu e real.
Spun asta deoarece cand intri in somnul REM, creierul tau e mult mai activ si ce visezi tu, apare datorita unor impulsuri electrice care genereraza ganduri aleatorii din memoria ta.

1 răspuns: