| ramo_5234 a întrebat:

lucrez in belgia de 1 an si 6 luni. Zilele trecute in urma unui conflict cu seful, m-a trimis acasa si mi a spus ca se mai gandeste daca ma ia inapoi sau nu, asa ca am hotarat sa nu ma mai intorc pentru ca nu mai vroiam sa faca ce a facut din mine...intrebarea e: mai iau bani de vacanta daca am incetat activitatea? sau daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi va multumesc

2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ar trebui sa ai semnat un contract cu firma la care lucrezi, asta stii doar tu pe ce perioada ai facut contractul. Daca nu ti -a expirat contractul, ai grija, incalcarea lui iti va aduce prejudicii.

| Essence a răspuns:

Daca nu muncesti, nu iei bani.
e corect si cinstit sa te plateasca pentru munca ce ai depus-o pana acum chiar daca nu a sosit ziua salariului.
daca tu consideri ca te-a injosit si te-a jignit prea tare, sau daca ti-a facut ceva ce te-a deranjat in mod deosebit te sfatuiesc sa nu te mai intorci la acel sef pentru ca s-ar putea ca povestea sa se repete. In cazul in care nu te mai duci la acel sef la serviciu te sfatuiesc sa-ti cauti acelasi job in alta parte. Ai si experienta 1 an si 6 luni si vei fi sigur angajata.
Daca totusi te-a amenintat ca s-ar putea sa te dea afara. inseamna ca s-a intamplat ceva destul de grav. asa ca te sfatuiesc sa-ti cauti in alta parte de lucru ( tot in belgia ).
Succes!