Probabil m-as simti foarte ciudat, dar oricum cu acest nick name pe care il am, nimeni nu si-ar da seama cine sunt. Mai ales ca aici sunt foarte diferit de cum sunt in viata reala, deci oricum nu si-ar da seama.
N-ar fi nici o problema, pentru ca nu am nu stiu ce secrete de ascuns fata de ei.
Aici pe TPU ma comport destul de diferit fata de cum sunt in viata reala. Cred ca prietenii mei ar fi suprinsi si, pe alocuri, amuzati, iar eu cam stanjenit.
Mi-au citit multi din anturaj o parte din postari, (iesim mult in Herastrau locuind langa, si intru aici cu telefonul), ei/ele fiind langa mine. Logic, fiindu-mi prieteni, nu au ce, si de ce sa comenteze negativ pentru ca asa cum sunt in realitate, sunt si pe site. O singura data am socat o amica, atunci cand mi-am spus aici preferintele sexuale, chiar daca le stia.
FAta de majoritatea maimutelor, prietenul meu cel mai bun ma stie cum sunt, nu l-ar mira cu nimic raspunsurile mele. Asta inseamna sa fie prieten bun, sa te cunoasca cu bune si rele, nu doar ce vrei tu sa arati la altii.
II salut si eu daca ma vad! Am rade copios pe aceasta tema ori de cate ori ne-am vedea daca s-ar intampla.
M-as simti ciudat pentru ca ar afla ceva din mine pe care nu as vrea sa-l spun.
În niciun fel. De ce m-aș simți într-un fel? Asta înseamnă că mi-ar fi rușine de mine ceea ce e penibil.
Toți prietenii mei îmi știu contul de TPU. Le-am spus de el să mă poată vedea cum mă dau șmecher pe internet.
Ciudat. Tu stii cati isi spun tot felul de pacate pe la "D&S", prietena mea nu stia asta.