| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cel mai fericit eveniment pentru tine în 2010?

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. happy Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.

316 răspunsuri:
| StelaTPUro explică:

Întrebarea face parte din "10 fundiţe pentru 2010", o capsulă a timpului 2010, de la comunitatea TPU. Află mai multe: http://www.tpu.ro/10-fundite-pentru-2010

| StelaTPUro explică:

Vă urez "La mulţi ani!". Să aveţi un an minunat şi să rămâneţi alături de TPU şi în 2011!

| MidnightLady a răspuns:

Acela de la sfarsitul anului cu sampanie si artificii. Am mai scapat de un "set" de sarbatori!

NOname
| NOname a răspuns:

Cand am descoperit TPU si am avut ocazia sa cunosc multi oameni deosebiti.

| User a răspuns:

@Stela - cam greu sa ramanem pe TPU si in 2011 la cate specimene (ca nu-i pot numi useri) sunt pe site, nu crezi? N-ar strica o reimprospatare a site-ului, adica banarea definitiva a catorva sute, mii, zeci de mii de useri. De fapt, si clickurile lor aduc bani, nu?

| AnnY98 a răspuns:

Cand a plecat bese cu avionul si am crezut ca avionul se prabuseste si bese si-a uitat parasuta acasa!laughinglaughinglaughingAcuma ce rau imi pare ca nu s-a intamplatcryingcrying rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Floreenofficial a răspuns:

Medalia de bronz a echipei nationale de handbal feminin, finala ligii campionilor jucata de oltchim si calificarea echipei hcm constanta intre primele 16 echipe din liga campionilor. a fost un an bun pentru.handbalul romanesc happy

| SatanaInIzmene a răspuns:

Cand mi-am dat seama ca nu sunt t. i. g. a. n si mama n-a fost agent KGB cum se vorbea pe la colturi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand l-am intalnit pe uby

| Ryse a răspuns:

A fost cand mi-am mai fc doua gauri in urechi, cand am luat notele supperbe la teza, cand am fost la tara...

| INSOLINYO a răspuns:

Prima îmbrățișare.

| CristinaLorena a răspuns:

Revelionul!

| AliceHappyGirl a răspuns:

Cand m-am reintalnit cu prima mea dragoste love struck

| DeniiiD a răspuns:

Cand am terminat clasa a 6a. Raiul pe Pamant laughing

| BoGhDaN a răspuns:

Cand s-a terminat a-6a a fost ce mai fericita zi din viata mea big grin a fost super am aruncat sampanie in sus si a sarit pe director

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Cand a fost ziua mea!
13 iunie.

| Romancutza a răspuns:

Cel mai fericit a fost momentul de crzciun, cu familia, prietenei, si acel sentiment ca esti acasa, fericit si in siguranta.
Tot anul 2010 a fost unul fericit si plin de suprize, un an de neuitat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand am ****o pe gagicamealaughing

Răspuns utilizator avertizat
| yoGabriela a răspuns:

Ca m-am indragostit cu adevarat.

| I3oLLinG3r a răspuns:

De anul nou! Super ...artificii...toate cele.

| FunKesha a răspuns:

Cand am cunoscut site-ul TPU! Oameni buni(unii cam o iau la misto)! La multi ani!

| ilegale a răspuns:

Cand mi.am intalnit persoana potrivita happy

| SMILIDEEA a răspuns:

Ca am jumatatea langa mine:*happy

| PinkNightmares a răspuns:

Ziua mea si Revelionul, Craciunul, vacanta de vara si Pastele... ooo am uitat de Mos Nicolae!

| andreideedee a răspuns:

M-am distrat mult si... si
happy

| moonlight2134 a răspuns:

Craciunul happy!

| weeds a răspuns:

Divortul.

| Raiden a răspuns:

Nasterea fiicei mele, Beatrice.