Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.
Întrebarea face parte din "10 fundiţe pentru 2010", o capsulă a timpului 2010, de la comunitatea TPU. Află mai multe: http://www.tpu.ro/10-fundite-pentru-2010
Vă urez "La mulţi ani!". Să aveţi un an minunat şi să rămâneţi alături de TPU şi în 2011!
Acela de la sfarsitul anului cu sampanie si artificii. Am mai scapat de un "set" de sarbatori!
@Stela - cam greu sa ramanem pe TPU si in 2011 la cate specimene (ca nu-i pot numi useri) sunt pe site, nu crezi? N-ar strica o reimprospatare a site-ului, adica banarea definitiva a catorva sute, mii, zeci de mii de useri. De fapt, si clickurile lor aduc bani, nu?
Cand a plecat bese cu avionul si am crezut ca avionul se prabuseste si bese si-a uitat parasuta acasa!Acuma ce rau imi pare ca nu s-a intamplat
Medalia de bronz a echipei nationale de handbal feminin, finala ligii campionilor jucata de oltchim si calificarea echipei hcm constanta intre primele 16 echipe din liga campionilor. a fost un an bun pentru.handbalul romanesc
Cand mi-am dat seama ca nu sunt t. i. g. a. n si mama n-a fost agent KGB cum se vorbea pe la colturi.
A fost cand mi-am mai fc doua gauri in urechi, cand am luat notele supperbe la teza, cand am fost la tara...
Cand s-a terminat a-6a a fost ce mai fericita zi din viata mea a fost super am aruncat sampanie in sus si a sarit pe director
Cel mai fericit a fost momentul de crzciun, cu familia, prietenei, si acel sentiment ca esti acasa, fericit si in siguranta.
Tot anul 2010 a fost unul fericit si plin de suprize, un an de neuitat.
Cand am cunoscut site-ul TPU! Oameni buni(unii cam o iau la misto)! La multi ani!
Ziua mea si Revelionul, Craciunul, vacanta de vara si Pastele... ooo am uitat de Mos Nicolae!