Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.
Mi-am cunoscut frumosul cu care sunt in love de 6 luni si norocul meu ca sentimentul e reciproc . deci pentru andrei: te iubesccc
Cand am castigat locul 1 la Olimpiada Judeteana de Geografie si m-am dus la Faza Nationala la Targoviste!
A fost atunci cand am avut bucuria mare pentru ca m-am vindecat si am iesit din spital lasand necazurile si bolile in urma.Atunci cand am putut iar spera si iar trai cu emotie si fericire nu numai cu tristete.La multi ani tuturor!
Pentru mine 2010 a fost un an special. un an pe care la sigur nu-l voi uita niciodata. si nu pot sa spun ca anume aia sau aia a fost cel mai fericit eveniment. Totu a fost frumos. Da ca sa raspund la intrebare ta pot sa spun ca noptile de vaRa petrecute imreuna cu baiatu care-mi plaCe pe plAja. Ceva magiC.))
Cel mai fericit a fost cand am mers la baiel felix cu iubitul meu cam 3 zile a fost acel moment in care am pasit in bai si am intrat in apa aceea calda am ramas frumos impresinati amandoi
Cind am avut primul sarut, cu baiatul de care imi placea foarte mult, de fapt il iubeam!
15 decembrie.
Cand am avut in sfarsit curajul sa ii spun ce simt baiatului de care sunt foarte indragostita in acest moment. Din fericire si el simtea la fel asa ca a fost o zi perfecta.
pup:*.
Faptu ca am fost alaturi de prietena mea...cand a avut cea mai mare nevoie de mine dupa un accident grav de masina.Si ca eu nu m-am aflat in acea masina blestemata.
Cel mai fericit eveniment pentru mine a fost acela ca am putut sa-mi petrec anul 2010 cu familia mea si cu cei dragi.Pentru mine asta este cel mai important.
Am avut multe intamplari pe care nu o sa le uit niciodata:X. Dar cel mai mult imi este dor de vacanta de vara. Eu si prietena mea cea mai buna, Alina, ne-am distrat la maxim si am profitat de fiecare moment ca sa ne simtim bine. Cu baieti draguti sau fara am stiut sa ne distram. Si mai ales cand am fost la mare. Prea frumos. Mai vreau :-
Buna.
Cand mi-am dat seama pentru cine traiesc: surioara mea mai mica, Melissa, care are doar 5 ani, as face orice pentru ea
Pa, pa.
Cel mai fericit eveniment a fost Revelionul, in acea zi am cunoscut o persoana foarte speciala, am descoperit TPU, am vazut niste artificii minunate, iar atunci mi-am dat seama ca am prieteni adevarati, ei sunt chiar aici ( TPU )...
mariansiTeodora întreabă: