Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.
Hm...au fost multe care au fost dragute...
totusi cel mai mult mi-a placut la ziua mea, eu sunt nascuta vara (sunt zodia leu) si mi-am facut ziua la Water Parck, a fost super. Nu a fost foarte multa lume, dar a fost destula in special niste prietene mai bune si a mai fost dragut si la ziua unei fete numite Cristina, am mers la film si la pizza apoi am mers la ea, filmul a fost dragut, am fost 4 fete (cu tot cu ea)
...cam astea mi-au placut cel mai mult, dar cele mai dragute intamplari au avut loc vara
In anul 2010 am aflat ce inseamna iubirea. a fost un eveniment special si unic!
Cel mai fericit eveniment pentru mine a fostcand mi-am sarbatorit ultima data ziua de nastere! de-abia astept si anul acesta!
Ziua mea si cd am descoperit TPU nu va pot spune ce am simtit cand. mai bine tac
... :X
Pai, atunci cand am vazut Teen Choice Awards 2010. A fost prezentat de Katy Perry . Ala da show! Ce premii, ce performanta, de toate...
Cel mai fericit lucru.pai atunci cand am fost in excursia aia de 2 zile, la Sinaia, cu clasa. Mie nu prea mi-a placut excursia, dar m-am distrat!^_^
Happy New Year 2011 TPU si Stela Revelionul a fost cel mai fericit eveniment pentru mine! ***HAPPY NEW YEAR 2011***
Pai...au fost mai multe momente frumoase pentru mine in anul 2010. Pot spune ca am petrecut foarte mult timp cu familia, cu prietenii...si,nu in ultimul rand, tot in acesty an s-a intamplat ceva deosebit pentru mine, care mi-a schimbat total viata. Avand in vedere ca sunt fana Michael Jackson inca de cand aveam 4 ani, de abia acum am reusit sa ma inscriu intr-un fan club, sa cunosc multi alti fani, oameni asemenea mie, cu care am legat prietenii foarte stranse si care ma inteleg.Chiar pot spune ca sunt cele mai minunate persoane pe care le-am cunoscut vreodata si ma bucur enorm ca am avut ocazia sa le cunosc, iar acum inseamna enorm pentru mine.Pentru mine, acesta a fost cel mai fericit eveniment al meu din 2010
Cel mai fericit eveniment? Calatoria la Barcelona pentru a fi prezent la concertul pe care l-a sustinut Shakira, pe langa concertul cu David Bisbal sau un sfarsit de saptamana cu un grup de 20 de persoane foarte speciale la munte
Atunci cand am fost in excursie cu surorile mele si cu o prietena... dar si aunci nu a fost foarte frumos ca asa-i in familie la mine.
Buna intrebare... 2010 pentru mine a fost un an cam aiurea din cauza baietilor... cel mai fericit eveniment a fost atunci cand am iesit cu un baiat pe care il placeam, desi acum il consider un dobitoc
Cind persoana iubita s-a indragostit de mine...Asta era cel mai fericit eveniment pentru mine.
Cand am intalnit iubirea vietii mele. p data de 18 ianuarie.atunci a spus. DA.
Cel mai fericit eveniment pentru mine in anul 2010 a fost când am intrat intr-o biserică ortodoxă in România, deoarece eu stau in alta țară la muncă cu parinții mei.
mariansiTeodora întreabă: