Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.
Cand am plecat din grecia! frate! acolo a fost un mare dezastru nu vreau sa ma mai intorc!
Toata vara`2010 a fost suuperba din 13. 06 pana in ultimul moment al zilei de 12. 09 a fost o poveste si vreau sa se repete inca o singura data ca sa repar anumite...greseli nu e nevoie sa mai mentinez de descoperirea TPU [ 1. 08 ]
LA MULTI ANI! fie ca 2011 sa fie un am de 2011+1 ori mai bun ca 2010
Pai eu am avut foarte multe evenimente nefericite, dar cel mai fericit eveniment din anul 2010 a fost atunci cand mama mea bolnava de foarte mult timp de o boala grea, a reusit sa se opreze in alta tara si a scapat, ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare dimineata si seara pentru aceasta!
La sfarsitul clasei a7-a, in primul semstru cand mi-am calculat media am avut 8,(8) si un prieten laudaros imi facea in ciuda, acum in semestrul al 2-lea media mea generala a crescut la 9 iar a lui a mai scazut la 8, 95, i-am aratat cine e seful in clasa, eu am luat premiul 2 iar el premiul 3, ce m-am bucurat atunci
,
Ziua mea de nastere, prima zi de scoala, iarna, craciunul si revelionul cu cei dragi >
Cand am terminat Academia De Politie cu media 10! Cel mai fericit moment posibil
Cel mai fericit eveniment pentru mine in 2010 a fost intalnirea cu cea mai minunata fata cu care ma puteam intalni... mi-a cucerit inima dintr-o privire...
Au fost mai multe...nu doar unul.Cum eu cred ca fiecare lucru se intampla cu un scop, cred ca orice moment poate fii fericit.
Dar totusi sa raspund la intrebare, care a fost cel mai fericit moment.Pai unul dintre cele mai fericite momente a fost cand am reusit sa cunosc un baiat, care a ajuns sa-mi fie cel mai bun prieten.Chiar daca sfarsitul prieteniei a fost dezastruos, si am realizat ca eu cu el nu trebuie sa avem nici o legatura, cu toate astea a fost frumos sa fim prieteni.Am fost prieteni cred ca, jumatate de an...si ne intelegeam foarte bine.Si cat am fost prieteni, el mi-a fost alaturi in toate momentele grele. El ma asculta si ma intelegea. Dar asa a fost sa fie!
Cand am descoperit comunitatatea TPU plina de oameni minunati, poate da, poate nu!
Si cand am botezat!
Cel mai fericit eveniment a fost tabara de vara la care am participat. Mi-am facut foarte multi prieteni si am pastrat legatura cu ei. Abia astept sa merg si anul viitor ca sa ii vad pentru ca mi-e foarte dor de ei.
mariansiTeodora întreabă: