Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.
Faptul ca am reusit sa promovez o revista culturala in strainatate. Am trimis aceasta revista comunitatilor romanesti din: Banatul sarbesc, Maramuresul ucrainean, Basarabia si Bucovina
Bună.
Schimbarea mașinii de spălat, termoizolație și schimbarea geamurilor la apartament!
Pa, pa.
Cand am fost la gala olimpicilor din Suceva si mi-am reintalnit multi prieteni de la olimpiade
...si a fost asa frumos...
Cand am cunoscut o fata :-X...si cand am facut petrecere la scoala care a iesit super
Nu am avut momente dintre cele mai fericite in 2010. A fost trist ca a murit bunicul. In rest pe plan sentimental, scolar si profesional la fel din 2008 incoace, dar putin intensificata criza . Sper ca in 2011 sa-mi reuseasca ce mi-am propus si sa ma mentin sanatoasa, ca vad ca anii se duc usor. LA MULTI ANI! :*
Pentru mine anul in sine cu cele douasprazece luni ale sale a fost cel mai fericit eveniment , pentru ca l-am trait cum am stiut eu mai bine
si ma bucur de viata in fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Toti ziceti ca a fost un an de criza si un an greu si ca Romania este cea mai urata si saraca tara, dar, nici de foame nu ati murit inca nu? Uitatiiva la tariile din africa si apoi vorbiti de Romania sau mai bine, uitatiiva la stirile de la ora 5 sa vedeti cati oameni mor si cati se lupta pentru viata. Asa ca eu as zice ca cel mai bine e sa visezi ca si cum ai traii vesnic dar sa traiesti ca si cum ai muri maine. Tot anul a fost unul bun, nu perfect, dar bun. La Multi Ani TPU
Pentru mine unul dintre cele mai fericite evenimente a fost cand am terminat akademia si cand am fost in madrid pentru un curs de styling :X
Cel mai fericit eveniment pentru mie a fost ca neam reunit toata familia de sarbatori si cred ca este cel mai fericit eveniment ce se poate intampla cuiva.
În primul rând la mulți ani TPU! Un an nou cât mai bun și plin de bucurii!
Cel mai fericit eveniment în 2010 a fost când am descoperi TPU, când mi-am făcut cont, am deveni una din voi, din noi.Acum nu mă pot despărți de voi, sunteți cei mai buni!
Cu multă sinceritate, PhotoIsMyLife.
Cel mai fericit eveniment pentru mine este ziua mea de nastere si cand am cunoscut TPU!
Anul 2010 nu a ofst unul prea grozav pentru mine.Am inceput si liceul ... Cred ca cel mai fericit moment din 2010 totusi a fost un ultim an grozav petrecut alaturi de colegi.
Si ca tot mi-ati amintit de un vechi banc, sa vi-l impartasesc si voua:
O echipa de reporteri se deplaseaza in Daghestan pentru a face un reportaj cu luptatorul tipic national. Reporterul:
- Stim cu totii ca razboiul v-a adus numai nenorociri si tragedii dar cred ca mai aveti puterea sa va aduceti aminte de o intamplare fericita din viata dumneavoastra!
- Acu catva timp mi-am pierdut capra in munti. Atunci ne-am strans toti satenii la mine acasa, am baut vodca, apoi am plecat, am gasit capra, am adus-o acasa, am fu**t-o cu toti, apoi am baut iar vodca.
Reporterul:
- Ce scarbos, dar totusi o intimplare fericita din viata dumneavoastra nu puteti sa-mi povestiti?
- Ba da. Intr-o zi nevasta unui satean s-a pierdut in munti. Ne-am strans toti la el acasa, am baut vodca, apoi am plecat, am adus femeia acasa, am fu**t-o cu totii, apoi am baut iar vodca.
- Vad ca asa nu merge. Puteti sa-mi povestiti o intamplare trista din viata dumneavoastra?
- Intr-o zi m-am pierdut in munti…
Sincer, au fost foarte multe evenimente fericite, dar la fel de multe si nefericte. Pana la urma, asa e viata, nu e mereu roz. Dar daca ar fi sa aleg unul fericit, ar fi atunci cand am primit medalie de aur la un concurs sau cand a inceput vacanta de vara...simteam ca mi s-au luat toate grijile de pe cap!
Cand am avut primul iubit dar si cand am luat premiul intai in clasa a 7a dar am trecut si in clasa a opta.