| naibastiesialtceva a întrebat:

Care credeti ca a fost cel mai slab presedinte al Romaniei? Eu cred ca Constatinescu. Dobitocul a vandut teritoriile Ucrainei,a ajuns sa ii supere pe sarbi si dupa a fost invins de organe. Nici Iliescu nu era asa de prost. Macar Iliescu era inteligent si tinea aparentele. De exemplu, jivina bolsevica a zis ceva de isla serpilor. Ala n-ar fi vandut bucatile ca nu era un sinucigas politic.

4 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Nu a vandut teritorii Constantinescu, a fost cedata Ucrainei, altfel nu intram in Uniunea Europeana... Si tot ce spui tu nu are nici o legaura cu functia si atributiile presedintelui. Toti au fost slabi.

| naibastiesialtceva explică (pentru Dismally):

Din cate stiu Ucraina nu a fost in UE deci. Si putea macar sa ceara drepturi pentru romanii de acolo dar nu a facut-o

| Dismally a răspuns (pentru naibastiesialtceva):

Nu ar fi mai simplu sa te informezi inainte de a-ti expune parerea? Romania pentru a intra in UE era obligata sa-si rezolve toate diputele teritoriale, iar Insula Serpilor era ceruta de Ucraina care nu intentiona sa cedeze, asa ca Romania a trebuit sa aleaga UE sau Insula Serpilor... A ales UE, cat despre romanii de acolo ce pot sa spun, avand in vedere ca era o insula pustie, doar daca dadeam cetatenie romana serpilor.

| naibastiesialtceva explică (pentru Dismally):

Nici serpi nu erau.=]]] Si stii care e ideea? Ca noi nu trebuie sa ii mai sustinem pe ucraineni la cat de magari sunt. Gen, daca vor sa intre in UE sa ne dea noua teritoriile inapoi. Si eu am vb de toate teritoriile luate de ucraineni, nu de isla serpilor. Acolo am dat un exemplu cu Iliescu. Constantinescu putea sa incerce sa recupereze teritoriile respective dar nu a facut-o. Daca o facea, am fi avut si acele teritorii si am fi intrat pana la urma in UE. Macar sa se fi inteles cu ucrainenii ca sa fie respectati romanii de acolo.