Daca a facut "casual sex" chiar si o singura data in viata ei, daca a facut sex fara sa fie intr-o relatie, daca a avut un "one night stand"...e curva.
C#rvele dragule NU au prieteni! Prin definiție c#rva își vinde timpul si anumite parti ale corpului pentru BANI *( eventual funcții in firme sau instituții sau in mediul artistic)! A. am uitat de politica!
Asta i mentalitatea prostilor scuză mă…
ce treaba ai tu cu cine sau câți au fost înaintea ta?
Cam da, dar totusi nu prea? Depinde de situatie.
Pentru relatiile romantice in care s-a facut si sex, maxim ar trebui sa ai 2-3 iubiti pe an. In cazurile in care pur si simplu nu te mai intelegi cu partenerul respectiv.
Insa daca numarul de iubiti trec de 3 intr-un singur an, atunci e evident, ca tu cauti sa faci sex cu mai multi indivizi.
Orice mentalitate care ti se pare absurda, are un sambure de adevar la mijloc. Nu degeaba exista aceasta mentalitate. Dar perfect de acord cu tine. Sa te iei doar dupa criteriul asta fara sa cunosti persoana, nu e o abordare prea buna, insa nu una complet gresita.
Si stai linistita, ca si in cazurile noastre, ale barbatilor, este la fel. Daca "sarim" pe mai multe femei intr-un an, suntem curvari.
Exact, sunt multe aspecte…
la voi numărul nu contează…
la voi e mai important să nu înșelați cred. din nou fiecare femeie cu standardele ei. eu n as accepta doar sa nu înșele
merci de susținere
Si la noi numarul conteaza, nu te pripi sa ne dai peste nas .
Si noi avem probleme de comportament si suntem imaturi daca alergam prea mult dupa femei.
Cand te maturizezi, chestiile de genul sunt puerile si lipsite de bun simt. Barbatii si inclusiv femeile care cauta primordial doar sex si isi schimba partenerii ca pe sosete, sunt imaturi si au unele probleme, chiar daca ei le ascund.
Cand esti matur, cauti sa te dezvolti in parteneriat cu o femeie, permanent daca este posibil, si sa iti construiesti cu ea/el viata mult dorita.
Aici ma refer doar la numarul de parteneri consecutivi nu in paralel ( inselatul ). La inselat e alta poveste.
Cu placere!
Ohooo si cata treaba am! Ca femeie, cu cat ai un "body count" mai mare, cu atat valorezi mai putin...si indiferent de ceea ce-ti mai spune cate un "simp" pe aici, te anunt ca la fel de "prosti" ca mine sunt mai toti barbatii. Toti vrem o masina cat mai noua...nu una uzata si cu kilometrajul dat peste cap.
O sa faci multe raspunsuri deoacere o sa se simta jenate domnitele desigur, nu vor fi jenate alea serioase (ca alea te ignora), ci chiar cele la care bati indirect prin intrebarea ta! AHAHA
motanelul întreabă:
Elllaaaaaaaaaaaaaaaaa întreabă: