anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce parere aveti de Carla's Dreams? Va rog, fara comentarii penibile "e un moldovean penibil, isi ascunde fata de rusine" - deoarece omul e numarul 1 si a fost mereu pe radio, cat si pe televizor, are piese foarte bune si este un tip foarte inteligent - sigur oamenii care l-au ascultat in interviuri stiu despre ce vorbesc. A ajuns sa aiba concerte in America si in intreaga Europa. Eu sunt fan al sau din 2013, am fost la toate concertel sale din Bucuresti din 2016 incoace, am toate hanoracele, tricourile lui, autograf si poza cu el. Voi ce credeti? Ce spuneti despre el? Va place? Daca da, de ce? Ce piesa va place? Daca nu va place, de ce?

Răspuns Câştigător
| DoctorUnivers a răspuns:

Imi plac foarte mult melodiile lui.Si el mi se pare un om si un artist fain.Imi plac mult melodiile:Te rog,Aripile, Unde, Pe umerii tai slabi, Acele, Imperfect,Antiexemplu, Berreta dar si celelalte. Face muzica de calitate si asta se vede.Imi place!

11 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Un artist apreciat de toata lumea, are o voce de aur.

| ACTH a răspuns (pentru Drimmero):

Ma bucur ca sunt si oameni luminati pe aici.

| Drimmero a răspuns (pentru ACTH):

Nu e artistul meu preferat, sau prea mult ascultat,, doar ca nu-i dau cu hate.

| RainmakerX a răspuns:

Sincer, nu sunt un fan, la inceput chiar puteam spune ca imi facea scarba caci toti fraierii (nu numai fanii) fredonau "Sub pielea mea" si era enervant.

Daca ar fi sa ne raportam la melodiile de acum, atunci cred ca am ajuns chiar sa-i apreciez oarecum munca. Spre deosebire de alte porcarii (Dorian Popa, Selly, manele) e chiar super.
Imi place Imperfect.

Imi place si vibe-ul ala de Hollywood Undead.
Daca ar fi langa mine i-as cere si eu autograf, e mai bun fata de altii care sunt trending la momentul actual.

| Intum a răspuns:

Are muzică pop profundă, ceva rar pentru acest gen.

| AC4S4 a răspuns:

Stiu ca e mereu in topuri la radio. Are voce buna, poate o fi si inteligent.
Ce nu-mi place la el este muzica pe care o scoate. Muzica lui, in general, se axeaza pe tema "iubirea de cuplu"... poate ii place lui aceasta tema, sau o face doar pentru ca aceste melodii intra in top. Deci, tema care este foarte comuna, ar fi un motiv pentru care nu-mi place muzica lui.
Un al doilea motiv este limbajul deseori cu conotatii sexuale.

Daca voua va place, ascultati, dar mie nu imi place.

| ACTH a răspuns (pentru AC4S4):

laughing am cerut parerea cuiva care a ascultat, sau care stie ceva despre el. Piesele sale nu sunt DOAR despre iubire, iar "conotatia sexuala" din versuririle sale, nu prea este laughing

| AC4S4 a răspuns (pentru ACTH):

Am auzit piesele sale la radio, stiu ca e din Moldova... Tu vrei parerile fanilor ca sa auzi doar pareri pozitive...

Din piesele lui pe care le-am auzit la radio, toate aveau ca tema iubirea de cuplu si am gasit cel putin un vers cu conotatie sexuala. Nu e genul meu, asta e sigur.

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu sunt cel mai infocat fan dar apreciez muzica de calitate.Imi place mult piesa Imperfect.

| Justme1997 a răspuns:

Îmi plac melodiile lui, parcă accentul Moldovenesc dă mai mult farmec. Iubesc "lacrimi si pumni in pereti"

anonim_4396
| Anonim explică:

Da imi place de el. Isi ascunde fata ca sa aiba o viata de om normal. De aia. E o idee buna. Imi place piesa aia sa ma saruti dulce pana la sange. Si aia te rog.