E penibil, cum era PSD-ul pe vremea cand isi rasturnau propriul guvern sa schimbe propriul prim-ministru.
O dovadă de responsabilitate a USR-ului care la ora actuală e cel mai ok partid și în același timp a scos în evidență orgoliul gigantic al lui Lasconi care ar prefera să ne conducă un pro-rus, decât să nu își ia ea alea 5 procente la alegeri. O credeam diferită de alți politicieni, dar e la fel că cei că Cioacu.A simțit gustul puterii și nu are onoarea lui Orban care s-a retras pentru ea și a fost motivul pentru care nu am avut turul 2 Ciolacu-CG, caz în care tind să cred că CCR nu anulau alegerile, pentru că sunt totuși ai sistemului(dovadă sunt candidaturile lui Simion și Ponta, doi anti-români, cu idei neconstituționale, dar ai sistemului). Lumea ar fi votat probabil majoritar pe Ciolan ca răul cel mai mic, cum am făcut de 30 de ani, iar pe CG îl arestau apoi, iar acum îl aveam pe președinte pe Ciolan.Scenariul ăsta a fost evitat în primul rând de către Orban prin retragerea sa demnă de respect.
USR rămâne partidul responsabil, iar Lasconi orgolioasa care nu s-ar retrage pentru omul care a susținut-o și care s-ar fi retras pentru ea dacă avea un procent mai mic.