Ehh intotdeauna am iubit sarcasmul lui dr.house.Genial si citatele.Doub.Pentru ca asta credem? E ceva rau. Apropo ma numesc Darius sunt din Sibiu.Voi?
Endoryus,as vrea sa ma mut de aici.Sunt constient de riscuri.Dar parca ceva imi spune ca locul meu nu e in Romania.Cu toate ca m-am nascut aici.Ce credeti? Eh fara resentimente...
Endoryus n-are treaba)bine asa. Vacanta placuta.Banuiesc ca eu va trebui sa ma intorc la treaba
poate i-au si eu o vacanta
.
Si eu muncesc dar imi iau liber. merit . plus ca e prima vara care o pot petrece cu noua prietena deci nu vreau sa pierd nimic. eu locuiesc in ROma, am vazut mai sus ca spuneai ca esti din Sibiu
Sa-mi gasesc in sfarsit o prietena si sa ma distrez cu ea toata vara.Nu cred ca o sa merg nicaieri
Cam asa si eu.Lucrez la mine insumi.Cand toti se relaxeaza eu lucrez, cand toti mananca lucrez, cand toti dorm lucrez.Ehh nici chiar dar voi lucra mult la persoana mea.
Daca merg o zi cu ai mei la munte, Doamne ajuta.
Rest sper doar sa stau acasa sau sa vad ce voluntariate mai am
In alta tara Cred ca as merge in Paris, Franta.
Dar nu ma duc singura ca ma duc degeaba.
Sau Provance.
In orice caz, am o lista cu peste 40 de locuri pe care vreau sa le vizitez .
Multumesc pentru "ciudata" .
Vreau si eu sa stau la munte .
Daca ar fi asa cred ca as deveni Heidi-fetita muntilor.
N-am muntele in curte. Dar sunt la cativa km de el. Hehe, nu fac mult pana la Ranca.
Buna!
Intentionez sa vizitez pentru prima data Praga si sa revizitez Balcicul (vara trecuta am petrecut aici o saptamana minunata, e un loc frumos, de care m-am indragostit inca din adolescent, citind "Panza de paianjen" a Cellei Serghi si "Ioana" lui Anton Holban).
In rest, vreau sa petrec cat mai mult timp cu familia si prietenii, sa citesc toate cartile pe care le tot aman din lipsa de timp si sa ascult foarte multa muzica.
In restul timpului
Iau acum la sfarsitu' lu' mai.O sa-mi invat la istorie, dau BACu iar apoi probabil ca o sa merg la munte/mare cu prietenii.
Se merita si o vacanta din cand in cand nu crezi?
jess179 întreabă:
anonim_4396 întreabă: