Tot respectul pentru barbatul care pune pe primul loc sufletul femeii si nu altceva.
Daca asta ai intalnit in viata, nu insemna ca sunt toti la fel.
Dar e ceva normal sa generalizezi...
Un barbat hetrosexual are atractie sexuala fata de sexul opus, stim ca cand privim o femeie frumoasa in creier se aprinde o regiune/regiunea placerii care ne determina sa comunicam cu persoana respectiva, scopul biologic al barbatului este reproducerea cat mai desa /rapida /deci un barbat vrea sex de la o femeie, de asta baieti cuminti nu stiu de ce fetele le vad ca fratii si nu ca niste iubiti pentru ca ei vad toate fetele ca potentiale iubite/partenere
desigur la o anumita varsta vrei sa ai o femeie serioasa, sincera, iubitoare dar dorinta sexuala e toata viata prezenta
Sa-i faca si sa-i creasca copiii, sa faca de mancare, sa faca curatenie si sa -i ingrijeasca si parintii. Toate acestea insa, dupa ce vine de la serviciu.
A... era sa uit! Trebuie sa fie mereu frumoasa si proaspata!
Da cam în majoritatea cazurilor e aia
dar ai fost cam directă
E adevarat imi cer scuze daca am lezat pe cineva prin faptul ca am fost directa dar asta e adevarul.
Nu e vina noastra ca suntem atrasi de sexul opus si ca penisul intra in eretie cand vedem una frumoasa
Nici nu condamn.Aici a fost o intrebare scurta eu am raspuns scurt unii au avut alta parere dar a raspunde pe larg acestui subiect ar necesita postarea lui in doua categorii una ar fi:dragoste si sex iar a doua :stiinta si filozofie.
Ai dreptate
Depinde la ce te referi ![]()
Multi spun ca sufletul conteaza de cele mai multe ori, dar trebuie sa stii sa gatesti sarmale si sa iti ingrijesti look-ul ![]()