| Lelia18 a întrebat:

Cine reprezintă un pericol la volan, bărbaţii sau femeile? Răspunsul la această întrebare depinde foarte mult de cine răspunde la ea: femeile sau bărbaţii. Însă studiile din ultimii ani ne demonstrează că bărbaţii produc mai multe accidente fatale!

9 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nu cred că ține de sex.
Personal, cred că bărbații sunt mai buni, nu doar că li se potrivesc mai bine, însă nu se panichează atât de ușor.
Baftă!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

La noi în ţară studiile care demonstrează aşa ceva pier agonizând în chinuri, că şi femeile şi bărbaţii sunt la fel de periculoşi la volan. Românul la volan e ca talibanul la mitralieră: poate rade tot în faţa lui.

| EarsOfAFox a răspuns:

Oricare din ei.

Barbatii produc mai multe accidente fatale fiindca sunt mai multi barbati conducatori auto!

| ZambetDeGheata a răspuns:

Categoric barbatii

| Adikis a răspuns:

Lasa tu studiile! Studiile sunt doar in general. Nu vreau sa spun cu nici jumatate de gura faptul ca barbatii sunt mai buni sau mai prosti la volan, pentru ca exista atat femei cat si barbati incapabili sa conduca. In ceea-ce priveste pericolul mai mare, acest fapt depinde si de zona. Parerea mea este ca barbatii cauzeaza mai multe accidente fatale pentru ca suntem niste vitezomani handicapati laughing si nu imi e rusine sa o recunosc laughing. Deci parerea mea este ca femeile fac mai multe "boacane" iar barbatii in exterior datorita vitezei. Dar astea iar sunt opinii si parerei care sunt in general. Totul depinde de persoane si calitatile acesteia de a conduce

| Lelia18 explică:

Il recunoasteti pe Michiduta? Si ii plac si manelele...:)
http://youtu.be/2RcyuMwAgIg

| Lelia18 explică:

Am avut dreptatelaughing

| StefanL a răspuns:

Studiile arata ca barbatii fac mai multe accidente.Este si adevarat totusi ca sunt mult mai multi barbati care conduc decat femei.Totusi barbatii sub 26 de ani cu experienta sub 2 ani de condus sunt cei care fac cele mai multe accidente in lume.Pe cand femeile din aceeasi categorie merg mult mai incet pe strada dar mult mai prudent.Astea le-am aflat in Italia cand am vrut sa fac asigurarea la masina si nu stiam de ce prietena fiind mai mica, platea mult mai putin ca mine.

| Tsu_Gabii_1998 a răspuns:

Hei buna nu stiu ce sa spun. Parerea mea este ca nu are importanta sexul persoanei ci indemanarea, dexteritatea si atentia soferului. Fie femeie sau barbat tot om este si poate gresi sau se poate panica in diferita situatii legate de sofat. Deasemenea sunt si multe tipuri de caractere, firi astfel incat un barbat, in cazul unui accident poate reactiona mult mai periculos in comparatie cu o femeie echilibrata deci nu cred ca sexul este un princiupiu.