| ovidiuzmeu a întrebat:

Deci am inceput să fumez de vreo căteva luni, am tras în piept prima oară am avut o amețeală bă și de vreo căteva zile în coace trag mă simt de parca e ceva normal mă așteptam să am schimbari în corp, voi la cat timp vați apucat de fumat și dacă aveți schimbari în corp, mă simt de parca sunt defect????

2 răspunsuri:
| ShaOfHatred a răspuns:

1: Încearcă să te lași de țigări. Nu sunt sănătoase. Plusurile sunt mult mai puține decât minusurile.
2: Eu m-am apucat la 16 ani pentru că eram curioasă și mi se părea șmecherie la vremea aceea. Și la mine trasul în piept a venit efectiv automat. Nici n-am observat că începusem să le trag în piept până nu mi-o spus cineva că o fac. Odată ce corpul tău se obișnuiește cu fumul de țigară și nicotina, se simte de parcă a fost dintotdeauna acolo. La început poate te simți "murdar" parcă, dar apoi te obișnuiești.
Dar mai bine să nu te apuci de ele. Mulți bani pierduți, sănătatea avariată și dependența în sine care te freacă pe creier.

| StimabiluI a răspuns:

Nu merită să te apuci de fumat. Vrei să trăiești toată viața într-o continuă alertă și nevoie de a ieși la o țigară? Libertatea e cel mai mare câștig.