|

E careva printre voi care a ales gresit facultatea? Daca da, cum v-ati dat seama?

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Atunci cand m-am bagat sa calatoresc in lumea larga, e o facultate destul de misto urmata de doctorat care mi-a adus roade in viata

| a răspuns:

Dacă ar mai trebui să fac o dată facultatea m-aș sinucide.
Când îmi cere vreun cunoscut care e acum la facultate ceva proiecte și lucruri de genul și trebuie să caut prin conversațiile de pe Facebook (ca am sters tot de pe pc, inclusiv licenta), am traume și fac atacuri de panică.
Nu cred că am fost prezent nici pentru 1 an întreg, dar mi-a ajuns pe viață.
Orice facultate care are legătură cu IT-ul e îndopată cu idioți. 4 ani de zile a trebuit sa suport ce urasc cel mai mult in lumea asta, oamenii proști cu încredere în ei și tupeu. Nu am mai văzut atât de mulți oameni cu iq pe minus de cand am citit comentariile de la o știre despre Bill Gates.
Nu aș mai repeta-o nici dacă aș fi sigur că aș sfârși casier la Penny.

| a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu orice facultate care are legătură cu IT-ul e îndopată cu idioți. E ceva foarte subiectiv. De multe ori e de vină și misantropia. laughing

Dar da, nașpa că ai avut o experiență de genul.

| a răspuns (pentru DeathOfDreams):

Ooo, ba e.
Iti spun din surse sigure (eh) că ăștia de la IT sunt cei mai îngâmfați și siguri pe ei dintre toți. Și nu ar fi asta o problemă, dacă ar avea motive să fie. Majoritatea erau priviți în generala si liceu ca niste "tocilari", mai ales de ăia "smecheri" și acum, la facultate lucrurile stau exact invers. Si e ok, asa ar trebui sa fie de la inceput, dar problema e ca ăstora li s-a urcat la cap rău de tot. Și altă problemă e că în afară e faptul că sunt buni în domeniul respectiv, sunt varză în general, majoritatea nici nu știu să scrie corect.

Pentru mine e un calvar să vorbesc cu cineva care habar nu are despre ce vorbește, dar are o atitudine de "eu știu, crede-mă". Și când vorbești cu un prost, mai are el o urmă de îndoială că nu e cum crede el, dar cu ăștia de la IT nu ai șanse.
Și fac și glume proaste majoritatea, nu am râs atât de mult fals în viața mea cât am râs în facultate.

| a răspuns (pentru LoveSleep):

Dar ce facultate ai facut? Poli?

| a răspuns (pentru Cosmin86):

I.E si Tehnologia Informatiei specializarea T.I

| a răspuns:

Asta se intampla in functie de cat inveti! daca inveti bine te duci la aia la cluj cum ii zice spune la aia! asa babes bolyai! daca esti un elev mai modest! si nu inveti destul sau cat trebuie! te multumesti si cu o facultate mai modesta! acum depinde!

| a răspuns:

Recunoaste cineva? happy
Hai sa vedem.
Eu inca imi pun intrebari, de cand am terminat.o.
Am norocul sa imi pun intrebari pe banuti destul de multi, altfel observam ca am gresit de acum doi ani.

| a răspuns:

Să spunem că da, să sperăm că nu