| AvalohisAlin a întrebat:

Eu vreau de acum sa încep să fiu cel mai bun medic al meu.
Știai că și tu poți fi medicul tau cel mai bun?
https://m.emag.ro/......D0BG9DMBM/

4 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Prostii, organismul e diferit de la persoana la persoana, la unii functioneaza, la altii nu. Nu mai credeti tot ce zic "vracii" ca nu tratezi cancerul sau alta boala mai nasoala cu castraveti si ceai, nici macar tratamentele medicale cele mai puternice nu trateaza bolile astea, ce sa mai vorbim de banalitati legate de alimentatie, poate doar sa te ajute sa duci boala pe picioare, nicidecum sa te trateze. Sunt sceptic privind cartile de ''tratare'', non-medicale, mai ales pentru bolile alea letale.

| RKBlue a răspuns:

Daca poti ajunge la stadiul in care sa faci ce a facut Leonid Rogozov, adica sa-ti faci o apendectomie tie insuti, atunci cred ca poti fi cel mai bun medic al tau. Daca nu, sorry.

| AvalohisAlin explică (pentru RKBlue):

E vorba de a manca sănătos și de a preveni și inversă bolile plus ducand o viață sănătoasă.Nu ai înțeles?

| Drimmero a răspuns (pentru AvalohisAlin):

Depinde de organism, nu e batut in cuie ca daca fumezi toata viata si mananci numai prostii ca te vei imbolnavi, bine...riscul e mai mare cu mult fata de unul care nu face astea, insa exista multe cazuri cu multi care isi bat joc de alimentatie si de stilul de viata si la analize totul iese perfect. Depinde de organism, bagajul genetic, mentalul, mai ales de noroc, abia apoi cred ca alimentatia e si ea relevanta, mi-au zis persoane de la medicina ca alimentatia e fix pix in declansarea cancerului sau a altor boli. Da, pentru a arata cat mai ok si pentru a te simti bine cu tine e bine sa mananci sanatos si sa faci sport, de aici pot pleca multe in mod indirect.