anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista Mos Craciun?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mos Craciun exista, in inima si in sufletele noastre, reprezinta bucuria sarbatorilor de iarna pentru copii si adulti.

167 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 13 ani si chiar cred ca exista, deoarece ( si acum nu va mint ) am fost la tara de Craciun ( si cu parintii ) si mi-a adus si acolo cadouri. Cand am venit dupa vacanta de iarna am gasit si sub brad, LA MINE acasaA ( la Bucuresti ) cadouri si de atunci imi dau seama ca exista...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da unii spun ca nu exista dar daca mos craciun nu ar exista cum se yice ca parintii ne aduc cadouri. nu. chiar exista mos craciu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos Craciun nu exista in nimeni si nimic...aceasta este o minciuna pentru a pacali copilul de Craciun...ca vine mosul iti lasa cadou sub brad, niste aberatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna Darria...MOS CRACIUN este in sufletele noastre... dar crede-ma eu inca cred in mos craciunn si sunt clasa a6a. o fata mai mare decat mine mia stricat bucuria de a nu crede in mos craciun! eu cred in mos craciun si i trimit scrisoare in fiecare an! trebuie sa crezi in mos craciun! chiar daca unii copii nu cred:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da mos craciun exista

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca exista

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca existahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine inteles ca exista dar nu este propria sa persoana e in sufletul si in inima noastra si eu personal puteti sa stiti caci cred in el si nu e o rusine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am citit intr-o carte ca mos craciun exista dar nu exista citesta legenda lui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt parintii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi pare rau daria dar nu exista eu nu mai cred de la 6 ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da sa-si cumpere alt microfon atat imi pare rau daria

| Aledeva99 a răspuns:

Eu cred ca exista undeva in laponia, sigur exista

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos cracin nu exista

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daria stiu ca exista mos craciun sau mai bine ascundete in camera si stai acolo tiptil daca vine mergi in spatele lui si il intrebi sau nu stiu ce sa faci eu anul trecut asa am facut si l-am vazut cu adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga Daria, Mos Craciun exista! El vine numai la copii cuminti, iar la ceilalti care sunt obraznici parintii le pun ceva, acolo, sa nu se simta dati la o parte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca nu exista!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca da desi cand am vorbit cu tata despre acest subiect, a zis parca ca cica da asa e cum ai auzit pe la scoala.da...Eu as vrea sa nu mai adorm anul asta si sa aflu adevarul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da nici un copil de 5 ani nu crede

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos Craciun nu exista mai nu mai tot vorbiti acolo nu stiu ce!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna Daria! Mosul de fapt nu exista. Dar trebuie sa crezi in spiritul mosului.Nici mie nu mi-a prea placut sa aud asta dar daca iubesti craciun mosul va exista in inima ta. Pupici!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daria, eu cred ca exista!tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos Craciun nu exista! El e o veverita!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu credeam in Mos Craciun dar am aflat la 9 ani cand am gasit cadoul exact care mi l-am dorit. Parintii mei mi-au explicat ce si cum. Dar eu as da un sfat parintilor: sa nu le spuna la copii despre Mos Craciun ci sa ofere daruri unul altuia. Mi se pare cel mai corect!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos craciun nu exista eta mata si tatatau

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista numai in sufletul tau, Daria!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Darie, tu esti un copchilas cari credi in mos carnaciun...

Întrebări similare