Mos Craciun exista, in inima si in sufletele noastre, reprezinta bucuria sarbatorilor de iarna pentru copii si adulti.
Draga Daria, eu cred ca Mos Craciun exista, dar, nu e chiar asa cum credem noi toti adica povestea e cu totul alta. uite cum sta treaba:e un mos in Laponia, dar nu merge peste tot si da cadouri el a facut candva niste jucarii de lemn si le-a impartit tuturor din zona, mai exact le strecura jucariile in buzunar oamenilor ma rog, copiilor si apoi pleca mai depatre si isi vedea de treaba.asta e tot in rest el nu exista decat in sufletele copiilor dar, daca esti copil, am glumit
hahahaha!
Doamne e logic ca exista in inimile noastre, asta e logik dar parintii iti spon ca a venit mos craciun dar ei sont cei care iti dau cadouri. Ce naiba ma uh mai crezi?
stai calma ca eu am crezut pana in clasa a 4 a la ineput am observat. Ma rog crezi ke vrei. Eu spon ca exista dar in inimile noastre.
spone:CaTaLiNa_InGeRaS 65 **** sE StIe *****!
Nu exista nu credeam nici la 4 ani da alt atmiteri km
pe scut MOSU NU exista e o inchipuire a minti
Sincer sa spun fara sa sparg sperantele mos creciun, NU EXISTA dovediti voi ok'e cand eram mica a vn mos craciun, si tin minte cum arata dar tot nu cred cand o sa cresteti mai mari o sa vedeti ca nu exista mos craciun mos craciun este o legenda si
Da mos craciun exista dar nu in realitate ci in religie.in realitate nu exista.
LisaJulie întreabă: