anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista Mos Craciun?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mos Craciun exista, in inima si in sufletele noastre, reprezinta bucuria sarbatorilor de iarna pentru copii si adulti.

167 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos craciun exista daria si va exista mereu in inimile noastre ale copiilor si adultilor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daria mos craciun exista si va exista mereu in inimile noastre.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, binenteles ca exista. traieste in laponia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista! mosul e mama s-au tata. va dau un sfat dormiti in camera unde se afla bradul si incercati sa nu dormiti
sf. g. c. e

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da
existagknfnb, fnb, jnkngnkk/////gjfhbjn

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca nu exista ''mos craciun'' parintii sunt cei care cumpara si spun ca o venit mos craciun, eu am vazut cadourile care mama mi lea cumparat cu o zi in urma.asa ca nu mai fiti fraieriwinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca nu exista mos craciun da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga Daria, eu cred ca Mos Craciun exista, dar, nu e chiar asa cum credem noi toti adica povestea e cu totul alta. uite cum sta treaba:e un mos in Laponia, dar nu merge peste tot si da cadouri el a facut candva niste jucarii de lemn si le-a impartit tuturor din zona, mai exact le strecura jucariile in buzunar oamenilor ma rog, copiilor si apoi pleca mai depatre si isi vedea de treaba.asta e tot in rest el nu exista decat in sufletele copiilor dar, daca esti copil, am glumithappyhahahaha!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da daca tu crezi in el iti va aduce tot ce iti doresti tu si apropo daa exista mos craciun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne e logic ca exista in inimile noastre, asta e logik dar parintii iti spon ca a venit mos craciun dar ei sont cei care iti dau cadouri. Ce naiba ma uh mai crezi?confused stai calma ca eu am crezut pana in clasa a 4 a la ineput am observat. Ma rog crezi ke vrei. Eu spon ca exista dar in inimile noastre.
spone:CaTaLiNa_InGeRaS 65 **** sE StIe *****!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nnnnuuuuuuuu mosi craciun sunt parinti tu nici acum nu te-ai prins

| BabyBugsBunny a răspuns:

Nu exista nu credeam nici la 4 ani da alt atmiteri km laughing pe scut MOSU NU exista e o inchipuire a minti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da egzista

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daria o sa iti zic since mos craciun este o bucurie in inima noastra. dar din pacate nu exista mos craciun.eu am aflat la varsta de 10 ani INTREABA PARINTI

| Amalya_4899 a răspuns:

Sincer sa spun fara sa sparg sperantele mos creciun, NU EXISTA dovediti voi ok'e cand eram mica a vn mos craciun, si tin minte cum arata dar tot nu cred cand o sa cresteti mai mari o sa vedeti ca nu exista mos craciun mos craciun este o legenda si

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daria! Mos Craciun exista in sufletele noastre si-n sufletele tuturor oamenilor si copii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista mos craciun tata si mama e mos craciun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce intrebare prosteasca normal ca nu exista astA este doar un vis al copiilor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiam ca nu exista, dar am vrut sa vad ce cred unii dintre voi tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu cred ca exista Mos Craciun ...asa cum a spus si CONSTANTAPROCA exista in sufletele noastre.eu sincer as fi vrut sa fie adevarat si sa'l intalnesc odata.hee hee!:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca exista mos craciun in inimile copiilor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Io nu cred in mos craciun sunt mare am 9 ani si ma cheama alex.

| ana_1251 a răspuns:

Da mos craciun exista dar nu in realitate ci in religie.in realitate nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da bar as vrea sa-l vad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista Mos Craciun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca nu existaiam prins cand aveav 7 ani de atunci eu stiu.crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

L-am vazut cand a intrat in casa mea dar doar cu spatele mama cu tata erau sus la etaj si eu am coborat jos l-am vazut dar cand ma auzit pur si simplu a disparut exista stai linistita

Întrebări similare