Mos Craciun exista, in inima si in sufletele noastre, reprezinta bucuria sarbatorilor de iarna pentru copii si adulti.
Mos Craciun exista, in inima si in sufletele oamenilor, dar nu ca persoana. Ce conteaza cel mai mult este ca sa crezii in Spiritul Craciunului.
Daria exista mos craciun dar la ce-i mari nu imi exista pentru ca noi acum suntem mari si nu avem nevoie de cadouri caci imdeiat devenim adulti
Nu, bineinteles ca nu exista, asta in real.Insa e mult mai bine sa crezi chiar daca sti ca nu exista.Nu prea are logica.
Daca exista. il prind de sireturi si nu mai vine la nici unu dintre voi astia care nu cred
il leg de usa.Sau faceti alt ceva.blocati usa ca sa nu intre parintii sau alt cineva
ca nu cred eu ca in noaptea de craciun stati cu geamul deschis. Eu asa am sa fac sa vedem ce se intampla. A stati ca uitam daca prind un spiridus din ala ma duc la circ cu el
Da exista pentru ca eu stau cu parinti mei si ma uit la televizor iar cand sa duc si ma uit sub brad si vad cadouri pe care i le-am scris eu cred ca exista daria sa nu crez pe cei care zic ca nu exista ei nu cred lor le adduce o nuieluse pe cei care nu exista pentru ca ei nu au suflet pentru mos craciun si mos nicolae exista pentru ca l-am vazu eu cu ochi mei.Cu drag Georgeta
LisaJulie întreabă: