anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista Mos Craciun?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mos Craciun exista, in inima si in sufletele noastre, reprezinta bucuria sarbatorilor de iarna pentru copii si adulti.

166 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Normal.Saracu´ tata ce se mai chinuia sa intre pe furis in camera la mine rolling on the floor

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Da, incatat de cunostinta! Ma cautai de mult?

| Artemisia a răspuns:

Nu rolling on the floor
A existat candva intr-o zi cu soare

| EuAli a răspuns:

Mos Craciun exista, in inima si in sufletele oamenilor, dar nu ca persoana. Ce conteaza cel mai mult este ca sa crezii in Spiritul Craciunului.

| DeEAஐ a răspuns:

Nu exista mos craciunlaughing))))))))))))))))))))cati ani ai daria?

| DeEAஐ a răspuns:

Looooooooooooooool

| BabyBugsBunny a răspuns:

Nu exista nu credeam nici la 4 ani da alt atmiteri km laughing pe scut MOSU NU exista e o inchipuire a minti

| BiiBiis a răspuns:

Eu inca sper sa il pot vedea vreodata happy (pe cel adevarat)hee hee

| PastilutzaColorata a răspuns:

Daria exista mos craciun dar la ce-i mari nu imi exista pentru ca noi acum suntem mari si nu avem nevoie de cadouri caci imdeiat devenim adulti

| lexy22 a răspuns:

Da, chiar exista!

| Tokha a răspuns:

Nu. Dar tu vrei sa strici Craciunul?

Pa, pa.

| RoxAnana a răspuns:

Exista e si la mall joaca si in filmelaughing -m&m's big grin

| Aledeva99 a răspuns:

Eu cred ca exista undeva in laponia, sigur exista

| Riyukii a răspuns:

Nu, bineinteles ca nu exista, asta in real.Insa e mult mai bine sa crezi chiar daca sti ca nu exista.Nu prea are logica.

| hahahahah.asa.e.cum.spun.eu a răspuns:

Da darya, mos Craciun exista!:*

| hahahahah.asa.e.cum.spun.eu a răspuns:

Ce oameni pe TPU...tot mai jalnici! multumesc de stupizi!:*

| Andreiusss a răspuns:

Da exista fratiorumeu lo vazut cu cerbi si sa facut poza cu el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aceasi intrebare a fost pusa de un coleg copiilor lui care sint destul de mari.Prima data i-a intrebat vara si raspunsul lor a fost ca nu exista.Cum mai putea-u crede asa ceva? A mai pus odata intrebarea cind mai era vreo saptamana pina la craciun.Au raspuns amindoi cu gurile cascate;-Bine-nteles ca exista.

| Lupul223 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba aurolacule se scrie cu a dic a in interiorul cuvintelor destepu lu peste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista "institutia Mos Craciun", toti parintii sunt angajati temporar, si nu numai parintii. CA veni vorba, va recomand cu caldura "Viata si aventurile lui Mos Craciun", de Frank Baum- o carte pentru copii, buna pentru oameni mari happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista mos craciun nu ma mos craciun invizibil crede-ma adica parinti iti cumpara si iti spune ca o venit mos craciun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista mos craciun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Evident ca nu exista doamneeeeeee

| Lupul223 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba tampitule idiotule handicapatule boule logic ca exista mos Craciun cina ti-a zis ma ca nu exista exista! si daca o sa mai zici asa ceva iti mai scriu inca un mesaj din asta deci hai pa buze tampite

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daria, mos craciun nu exista e doar in sufletele si in inimile noastre.Mosul e doar traditia preferata a copiilor de craciun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga daria mos craciun exista cateodata, el face parte din sufletul tau, adica bunatatea de a oferii unu copil un cadou dar daca chiar esti cuminte si invetii tu trebuie sa stii ca exista. cand vei fii mare vei avea si tu copii si o sa intelegi ce inseamna spiritul craciunului!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mosi Craciun nu exista, eu credeam dar mama mia explicat.eu as vrea sa existe dar din pacate nu.parerea mea e ca daca exista dar nu cred nu aduce daruri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da dar poate in laponia! aici acea persoana care ne pune cadouri sub brad se numeste MOS MAMA si MOS TATA!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, Mos Craciun exista daca tu crezi in el, bineinteles

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

D a numai intrebari stiti sa pune ti tu ce crezi? logic ca nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos craciun? eu nu stiu daca exsista, dar i-am trimis un mesaj si acum astept saimi raspunda la el. EU CRED CA EXSISTA!

Întrebări similare