anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista Mos Craciun?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mos Craciun exista, in inima si in sufletele noastre, reprezinta bucuria sarbatorilor de iarna pentru copii si adulti.

167 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos Craciun exista in sufletele noastre si in pragul sarbatorilor de iarna! Pentru cei mici a existat mereu si eu zic, ca toti ceilalti sa nu va bateti joc, ca si voi ati fost copii! Cu drag Alexandra

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca exista ca l-am prins pe mos de fapt parintii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Altii spun ca nu exista dar eu cred ca exista caci el ne face foarte tericiti de sarbatori! happi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos Craciun a existat pe timpul lui Iisus (cand s-a nascut)pentru ca sotia lui i-a dat voie Maicii Domnului sal nasca pe Iisus.Mos craciun cand a vazt ca sotia lui le-a dat voie sa stea in pestera i-a rupt mana.Cand a vazut ce greseala a facut s-a transformat intr-un om care e bun cu toata lumea.(de la ora de religie)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu nu nu, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ezista mos craciun ci e parinti nostri

| Bya2510 a răspuns:

Eu cred prt ca existabig grin pentru ca intr-o seara cand eram mai mica l-am asteptat laughinghappylaughingtoata familia dormea intr-o camera si eucu sora mea intr-un patlaughinghappy:X eram singura care nu dormeam si-l asteptam pe mosurolling on the floor)):Xlaughinglaughing dinto data usa de la intrare se aude si usa camerei avand un geam cu modele am vazut decat umbra unui om
nu era gras si nu cred ca era imbracat in rosu dar era acolo.:--SS:-
s. pomul fiind pe hol am auzit din camera ca cieva umbla la niste pungi sub brad se auzea fasinitullaughinglaughinghappylaughing:-ss.am iesit in fuga din camera edar am simtit ca acea finta s-a dus dupa frigider imediat ce ma auzit ca vreau sa intru pe hol! 1:-ss:-slaughing:C:**:*:*:XX:X:X:X:X:Xrecunos ca cadourile pe care le-am primit erau cumparate de bunici dar a venit in casa sigur iar bunicul meu de dimineata a gasit pasi pe scari lasate de un om pe zapada.laughing:-s eu cred ca "omu ala" era mosu si voi crede in el cat oi trai:X:X:XX:X:X:X:X:***. tbx...:Xwave

| Danielita_4295 a răspuns:

Ce e ala Mos Craciun? Familia mea isi daruieste cadouri cumparate sau facute.N-am auzit nici unde de Mos Craciun decat la scoala. si mereum ma intrebam ce inseamna. Lume va doresc numai bine!

| St3fan188Ryd3r188 a răspuns:

Exista cum sa nu nu-i asculta pe cei care zic ca nu exista eu am 9 ani si mai cred

| haschi2010 a răspuns:

Normal ca exista dar si la aia care zice ca sa ascuns ba mosul stie ce ai in cap deci lasati minciunile ca l-ati vazut x-(rolling on the floor

| flavius1109 a răspuns:

Io as zice ca exista mos craciun da exista crede-ma exista in realitate la polu nord
in plus tu sa ai noroc sa-l vezi eu l-am vazut am fost la polu nord
sfarsit
pa ma numesc flavius!

| viperady a răspuns:

Exista dar doar in sufletele noastre Faza cu cadourire nu alea ti le baga tatal tau sau mama tawinking

| Andreiusss a răspuns:

Da exista fratiorumeu lo vazut cu cerbi si sa facut poza cu el

| Lupul223 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba aurolacule se scrie cu a dic a in interiorul cuvintelor destepu lu peste

| Lupul223 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba tampitule idiotule handicapatule boule logic ca exista mos Craciun cina ti-a zis ma ca nu exista exista! si daca o sa mai zici asa ceva iti mai scriu inca un mesaj din asta deci hai pa buze tampite

| TheNewGenerations a răspuns:

Da, dar cred ca sunt generatii de Mos Craciun

| Bubu53640 a răspuns:

Mos Craciun exista pentru ca anul trecut am stat cu familia mea in camera unde nu este bradul si peste vreo 10 minute m-am dus sa vad daca erau cadourii.si aparusera cadourilee. si in plus usa era incuiatalaughing deci nu avea cine sa intre.

Întrebări similare