| vip 2010 a întrebat:

Hey,

Acum 3 ani sad Am fost in Spania la tatal meu.Cu noi in apartament, statea un baiat mai mare cu 5 ani decat mine. Eu atunci avem 13. Eram mica ...si inca nu stiam ce este iubirea, cum se manifesta. Acest baiat, cand ieseam cu el in parca imi zicea, ca am ochii frumosi sau ca ce frumoasa sunt si fel si fel de complimente. Eu... il placem dar niciodata nu i-am zis ca il iubesc, cred ca eram prea mica sa-i marturisesc acest lucru.Inainte de a ma reintoarce eu inapoi in Romania, el mi-a dat un pupic big grin eram extrem de emotionata. Acum de o saptamana ma tot framanta gandul, oare el ma iubea? Atat de rau imi pare ca nu i-am zis ce simt pentru el. Mai am numarul lui, si as putea sa il sun asa doar ca fosti amici, dar mie teama ca are pe altcineva si nu vreau sa-i stric relatia. Sau poate el s-a schimbat de atunci si cine stie ce crede. Voi ce >ziceti?:

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te gandesti la el de 3 ani? Acum ai 16 ani, el 21. Daca nu te-a contactat atata timp, sa nu speri c-o va face. Sa zicem ca te placea atunci, dar daca te placea pe parcursul acestor 3 ani nu ezita sa te contacteze. Din asta iti dai seama foarte usor ca ai fost inlocuita. Bine, ai putea sa-l suni, sa-l intrebi cum o mai duce, ce mai face, poate trezesti ceva in el.
Nu lasa sansa sa treaca pe langa tine, peste cativa ani poate auzi ca s-a insurat.

2 răspunsuri:
| Maya. a răspuns:

Eu zic sa-l suni.incearca tottusi de dragul vremurilor trecute. ce poveste frumoasa:X

| BuBuLyNa a răspuns:

Are dreptate carmen daca tear fi iubit cu adevarat cum te amagea atunci te mai suna sau il mai intreba pe tatal tau de tine dar asa nu, nu cred ca ar trebui sal mai suni ca are deja 21 de ani sigur are o relatie nu te mai amagi singura mai sunt atatia baieti...winking bafta la agatat!big grinwinking