| FreddieM a întrebat:

In UK, voluntarii au fost platiti cu 3500 pound (19250 lei) ca sa se lase contaminati cu Covid-19 pentru a fi studiat.
V-ati inscrie in asemenea program?
Daca da, ati face-o exclusiv pentru bani?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imi ajunge cu salariu de la servici

suntserios
| suntserios a răspuns:

Zii tu lui AnaMaria / Ioneasca sau cum spanac o cheama saptamana asta sa nu mai vorbeasca pentru 1000 oara rahaturi pe TPU ca TheTimes o contrazice

https://www.thetimes.co.uk/......-ck0s72x8k

| Annastassia a răspuns:

Trebuie sa fii ori nebun or idiot, daca accepti sa mori pentru un rahat de 3500 de lire, cat este salariul pe 1 luna.

| FreddieM explică (pentru Annastassia):

,,Nu stiu cine vehiculeaza asemenea vesti scornite, pe care le-ai perluat si tu, fara sa gandesti''
Nici o problema, nimeni nu se naste invatat. Stirile au fost publicate de ziare de prestigiu in UK. The Sun, The Times, Telegraph, Dailymail, The Guardian, Independent...pe posturile tv, BBC si altele. Sper ca esti lamurita si multumita acum.
O zi buna

| mudokins78 a răspuns (pentru FreddieM):

Nu vreau sa fiu rautacios,.dar gandeste-te ca ce ai mentionat tu despre publicațiile alea, nu prea e în regula. Aia despre care spui tu, sunt niste moguli care publica pentru dezinformare ce vor ei!
Sanatate multa!

| Annastassia a răspuns:

Spune-i te rog lui "suntserios" ca-i neserios si daca tot il doare burta de mine, sa ia un purgativ, ca sa nu se mai constipe atata!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

V-ati inscrie in asemenea program? Nu.
Am făcut alpinism, și eram în situația să mor de câteva ori. Atâta minte aveam atunci. Sunt și alții în lume care se înscriu în programe de testare de medicamente noi, în acelaș mod.
Daca da, ati face-o exclusiv pentru bani? Nu, aș face ca să mă distrez.

| LoveSleep a răspuns:

Da, evident. Din 3 motive, nu neapărat în ordinea asta.
1. Bani
2. Fac și eu ceva bun pentru omenire
3. Prefer să mă infectez voluntar, înconjurat de specialiști, cu analizele făcute înainte de infectare pentru a ști dacă mă expun la vreun risc decât să iau virusul de la un bătrân din Mega.

| mudokins78 a răspuns:

NU! As face-o exclusiv pentru umanitate! WTF Freddie? normal ca toata lumea ar face-o pentru bani! Mai putin eu,. poate asa scap de soacra-mea.

| DaniNovember a răspuns:

Daca te risti pentru bani inseamna ca toata viata ta nu valoreaza mai mult decat iti dau aia. Si ce faci cu banii aia? Facem precum tipul din China sau de unde era ce si-a donat un rinichi pentru a-si cumpara un iphone? Peste cativa ani orice ai cumpara acum nu va valora doi lei. Era o vorba ca am vazut oameni atat de saraci, nu aveau decat bani.
Cum le este permis sa faca experimente pe oameni? Stiam ca nu se fac experimente. Nu suntem soricei de laborator. Oricati bani ti-ar da ei tot se duc si tu ramai o leguma pe viata!

| IncelcatDragos a răspuns (pentru DaniNovember):

Cand conduci o masina nu iti risti viata? Te ai uitat vreodata cati oameni mor pe strazi in accidente de masina?

| IncelcatDragos a răspuns (pentru DaniNovember):

Stiinta functioneaza in acest fel pentru a studia un fenomen considerat un posibil factor de risc major. Aceste studii vor duce la o abordare mai corecta fata de acesta. Nu se pot face toate experimentele pe soareci pentru orice fenomen deoarece sunt prea multe diferente intre reactiile pe care le au aceste fiinte fata de reactiile umane; de asta se recurge la tineri.Cand vine vorba de acest virus, el are risc mortal foarte mic pentru cei tineri, sanatosi, fara comorbiditati.; de asta se si recruteaza subiecti tineri. Da riscul este mori, dar este foarte mic.

| sadrian46 a răspuns (pentru DaniNovember):

Nu sunt experimente, ci testări de medicamente și vaccinuri care apoi salvează vieți. Se fac pe voluntari. Sunt permise de lege.