|

În urma cu cativa ani, mi s-a întamplat ceva destul de ciudat, zic eu, si nu mi-am putut scoate din minte întamplarea asta.

Eram acasa la prietenul meu, statem în pat, iar la un moment dat, m-am ridicat foarte nelinistita si am zis cu voce tare " simt ca o sa se întample ceva rau! ", iar peste cateva secunde - cel mult 1 minut - am auzit-o pe-o vecina urlad - sotul ei murise.

A fost doar o coincidenta sentimentu' asta pe care l-am avut exact în acel moment sau nu?P.S. Va rog, cei care aveti chef de glume proaste, sa va abtineti.Multumeeeesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Coincidenta. Daca aveai puteri paranormale ai mai fi avut si alte presimtiri. Eu simt ca se va intampla ceva rau in fiecare ora asta nu ma face prezicatoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Orice întâmplare în viața care se produce simultan cu alta este o coincidență. Întrebarea era dacă această coincidență a fost doar aleatoare, sau era semnificativă, dacă chiar ai simțit ceva.
Creierul uman al unui animal sau om care moare, emite mai intens biocâmp, pe care îl simte uneori câinele stăpânului ce moare, de exemplu.
La fel unii au raportat presentimentul comiterii unei crime în imediata lor apropiere, cu câteva minute înainte să se producă. Astfel acest biocâmp trece și prin perete și l-ai simțit dta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nimic nu este întâmplător, totul are o cauză și un efect. Eu așa cred, poate mă înșel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai simtit miros de cadavru fara sa iti dai seama, mister rezolvat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează