| bubsz a întrebat:

(Intrebare adresata celor care au ceva cu emo)- Ce aveti cu emo? ce vi se pare asa de rau la a fi emo?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ceam mai rasstraight face
da...sunt emo! ma tai cu lama...so what? asta arata ca am sentimente!

4 răspunsuri:
| JackieSue a răspuns:

Enigma are dreptatelaughing.

Eu am ceva cu ei pentru ca sunt cretini.Adica de ce sa-ti urasti viata din nu stiu ce cauza la fel de cretina ca ei din moment ce au atatea portite deschise spre distractie.
Scuze pentru ala/aia care a scris intrebarea, dar e o intrebare cretina(la fel ca si emoistii si motivele lor la fel de cretina ca sa se taie cu lama) sa ma intrebi ce am cu nu stiu cine.Nu am zis nimic unui emo in fata, dar unii sunt insistenti. E parerea mea, ce te doare pe tine ca te cred cretin/a.straight face(asta daca esti emo).


Hai pawinking!
P. S.:nu-ti mai bate capul cu emo:*.

| JackieSue a răspuns:

Ce tare a fost Mari.rolling on the floor
Cica de ce sa plangi ca ai uitat sa manancirolling on the floor.

| Marii a răspuns:

Da, chiar am o problema mare cu ei, daca au primit sansa de a trai de ce-si petrec fiecare zi taindu-se cu lama? Stilul asta mi se pare total oribil si lipsit de sens. De ce sa stai in fiecare zi sa plangi ca ai uitat cum se mananca in loc sa iesi la o plimbare cu prietenii? De ce sa stai singur in fiecare zi cand sti ca afara sunt 1000 de persoane care de abia asteapta sa te cunoasca? De ce sa nu te poti bucura de viata ca toti ceilalti, fiecare suntem egali si nu mi se pare normal ca ei sa spuna ca sunt neglijati, neiubiti, neintelesi.
Cel mai mult ma enerveaza toata pitzipoancele alea de 11-12 ani care se cred emo, si singura trupa emo pe care o cunosc e Tokio Hotel (care nici macar nu`i emo), pentru ca asa e la moda.
Oricum emo e cel mai neinteresant stil aparut vreodata.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cred ca tu ai o problema.noua chiar nu ni se pare nimic in neregula cu ei.insa am totusi impresia ca EI totusi au ceva cu ei insisi, de vreme ce se taie cu lama. laughing