anonim_4396
| Anonim întreabă:

Intrebarea e doar pentru cei care pun ratiunea pe primul loc in viata, pe ce puneti voi accent pe iubire sau pe bani?

Răspuns Câştigător
| qwertpro a răspuns:

Si banii si iubirea pot fi considerat valori personale pe care fiecare dintre noi le are.Pentru mine iubirea este o valoare personala mult mai importanta.Banii nu aduc fericire,ei aduc mereu doar probleme, stres si oameni falsi.Ce rost are sa fii bogat pe plan material daca esti sarac pe plan psihic.A trai alaturi de cineva cu care te simti implinit, cu care stii ca poti sa iti petreci tot restul vietii si care te intelege perfect, valoreaza mai mult de cat orice suma de bani. Unica diferenta dinte iubire si bani e ca cu banii nu poti cumpara iubirea, o poti doar castiga.A trai alaturi de cineva pana la adanci batraneti va inlocui orice neajuns din viata.

| RAY a răspuns (pentru qwertpro):

Asa e,dar in ziua de azi se promoveaza materialismul, lacomia, rautatea, ipocrizia, cum naiba ne suporta natura asta

7 răspunsuri:
| LEG24rot a răspuns:

Bani ca iubirea se duce repede

| Plato a răspuns (pentru LEG24rot):

E tocmai invers

| Clytia a răspuns:

Știi cum era: "banii n-aduc fericirea, dar te ajută să întreții iubirea".

| Plato a răspuns (pentru Clytia):

Daca zice Andra, nu inseamna ca asa e. happy
E o vorba de-a dreptul mizerabilă. Iubirea si banii nu au absolut nicio legatura, in nicio circumstanță. Imi pare rau de tine daca crezi altfel.

| Clytia a răspuns (pentru Plato):

Da, știu, iubirea nu poate fi cumpărată, și nici nu am vrut să sugerez asta. Desigur, banii îți aduc acea satisfacție, dar nu și împlinire sufletească. Doar că trăim într-un mediu socio-economic, iar banii sunt puși uneori pe prim plan din păcate. Câte relații au fost destrămate din cauza banilor? Și aici nu mă refer din cauza materialismului partenerului. De exemplu, ce se întâmplă când părinții nu sunt de acord cu relația ta pentru că situația financiară a partenerului nu e satisfăcătoare? Și da, încă există mulți părinți cu astfel de mentalitate. Cu siguranță, în iubire există sacrificii. Îmi place să fiu independentă, și nu m-ar interesa niciodată situația financiară a partenerului meu. Doar să ne construim un viitor împreună. Sincer, însă nu știu dacă aș putea trece peste faptul că părinții mei nu l-ar accepta niciodată, iar relația mea cu ei s-ar răci implicit.
Desigur, poate ce a spus Andra nu e chiar relevant?

| NeverEver585 a răspuns:

Pe fericire si de asemenea pe a fi o persoana cum se cade... sa te poti numi un exemplu de urmat traind o viata pe care ti.o dorești.
Pe asta pun accentul.
Daca am de ales intre iubire sau bani aleg iubirea fiindcă bani pleacă asa cum vin... si tot ce poti sa faci cu ei is doar plăceri trecătoare ex. Mancarea sau bautura sau femeile pentru unii...

In schimb iubirea e complet diferita nu este un lucru material ci un sentiment unul plăcut care pe unde trece isi lasa o amprenta pozitivă imi place sa cred. Fiindcă dorind ce e mai bun pentru persoana iubita sau persoanele daca vorbim si de iubirea frățească sau de alte feluri(nu si iubirea de bani?), revin dorind ce e mai bun pentru altii scoate din tine ce e mai bun si te ajuta sa devi persoana pe care tu vrei sa fi.