E o gluma de prost gust. Daca te-ai uita putin la emblema celor de la CNN si la emblema din video ti-ai da seama imediat.
O zi buna!
Il urăsc pe Justin şi i-am dat şi nişte porecle:Justin Biberon, Justin Barbar, Justin Barba, Justin Buba, Justin Baba, Justin Bebe, Justin Biba.
Imi pare bine sa va spun ca Justin Bieber nu exista, este un adult de 51-52 de ani care a fost arestat si se ascundea sub o masca (el a fost arestat pentru ca era pedofil). http://www.youtube.com/watch?v=auANHoHvt70
Zvonurile nu sunt adevarate. Justin Bieber exista! Faceti si voi diferenta dintre un batran de 51 de ani si un baiat talentat de 16.Aceste lucruri au fost inventate de niste invidiosi si daca ar fi adevarat chiar mi-ar parea rau pentru ca JB canta foarte bine nu ca altii care se numesc vedete.
OMG ce bine ar fi! Eheeee! Daca nu ar existaa unu ca Bieber... am fi toti Happy! Nu ar mai venii "SFARSITUL LUMII"
dar nu e adevarat deoarece anii urmatori sunt cei mai rai : 1. 1995 (nu m-am interesat) SE NASTE BIEBER :-& 2. 1996 Moare 2PAC
3. 1997 Moare Biggie
Nu este real m-am uitat la 30 din piesele lui dar nu se vede ca are masca e o prostie
anonim_4396 întreabă: