| Daniel_4881 a întrebat:

Justin Bieber Nu exista? spuneti ca nu e adevarat pls http://www.youtube.com/watch?v=lY89NfIZcyQ&feature=playe r_embedded

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

E o gluma de prost gust. laughing Daca te-ai uita putin la emblema celor de la CNN si la emblema din video ti-ai da seama imediat.
O zi buna! happy

306 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat ca justin biber e un fals totul e o minciuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a zis cineva ca acceste clipuri pot si visa calculatorul. Exista! acum catava zile cineva a zis ca Radu Mazare a murit! numai prostii! se pot face o mie de clipuri pe calculator.varu meu mi-a aratat si cum se fac! Deci exista JB

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat

| April27 a răspuns:

Il urăsc pe Justin şi i-am dat şi nişte porecle:Justin Biberon, Justin Barbar, Justin Barba, Justin Buba, Justin Baba, Justin Bebe, Justin Biba.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daniel scuza-ma ca te intreb da esti poponar de iti place de ala ****i mortii m-atibig grinmultumesc

| vlad9 a răspuns:

I was his biggest fan

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat! doamne...in niciun caz! Justin Bieber exista!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin exista eu sunt din Romania dar stau in canda si l-am vazut pe justin am vorbit cu el mi-a dat autogarf

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da bieber nu exista si ce bine imi pare muhahahah ca nu exista jegosul ala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin asta e varza are voce de fetita nu-i mai lasati mesaje cal iubiti tipul nu isi verifica nici mesul are oameni angajati dal incolo ie doar un fraier cu vce de fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU E ADEVARAT urasc invidia in aceasta lumea... urasc oamenii care sunt invidiosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dal nabii de justin bieber are fata de bou dal in masa sa va utati la o poza cu el cu fata lui se vedeeste putin mai atarnata. oricum nu exista ganditiva a aparut direct dintr-o data.ati vazut vreo stiri cu cum era el mic sau altceva?
ala pshihopat tortureaza fete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare bine sa va spun ca Justin Bieber nu exista, este un adult de 51-52 de ani care a fost arestat si se ascundea sub o masca (el a fost arestat pentru ca era pedofil). http://www.youtube.com/watch?v=auANHoHvt70

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

JUSTIN BIEBER toate fetele din clasa in plac. si ma enerveaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu crede ca justi rider nu exista se revede clar din poze si macha pe care o are se revede forte bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber exista... faptul ca el nu exista sunt doar niste mituri care il ajuta pe Justin sa se faca mai cunoscut si sa nasca discutii despre acest subiect care, clar ca subiect esential il are pe Justin Bieber.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine vrea sa faca un site pentru justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zvonurile nu sunt adevarate. Justin Bieber exista! Faceti si voi diferenta dintre un batran de 51 de ani si un baiat talentat de 16.Aceste lucruri au fost inventate de niste invidiosi si daca ar fi adevarat chiar mi-ar parea rau pentru ca JB canta foarte bine nu ca altii care se numesc vedete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate daca nu exista cum de sunt atatea mel ccu el care acum au aparut este doar o gluma foarte proasta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e aevarat justin bieber nu exista e un mos cu o voce mare

| oollyyoo a răspuns:

OMG ce bine ar fi! Eheeee! Daca nu ar existaa unu ca Bieber...happy am fi toti Happy! Nu ar mai venii "SFARSITUL LUMII" laughing dar nu e adevarat deoarece anii urmatori sunt cei mai rai : 1. 1995 (nu m-am interesat) SE NASTE BIEBER :-& 2. 1996 Moare 2PAC crying 3. 1997 Moare Biggiecrying

| winchesters a răspuns:

Nu e adevarat mai.
Pa-pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.justin biber exista.eu l-am vazut la un concert la viena pe viu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu a sarutat-o pe Miley Cyrus si pe Selena Gomez si au fost si pozati?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce pacat ca nu e in puscari
nu-l suport

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber nu-i mort?

| BlackBoyR01 a răspuns:

Nu este real m-am uitat la 30 din piesele lui dar nu se vede ca are masca e o prostie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca nu exista

| smar2000 a răspuns:

Da ai dreptate Justin Biber nu exista