anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ma oftic pe toate persoanele care au o vila, cu curte frumos amenajata, chiar si pe dinafara gardul sau peretele super frumos, sonerie etc iar eu am o mica căsuța cu etaj, 2 dormitoare mici, o baie in care daca intra 2 persoane deja nu mai ai cum sa te misti si o bucatarie care practic este în aceeasi camera cu sufrageria, in toata casa am doar 2 dulapuri si nici nu mai avem prea mult spatiu de depozitare si ma oftic atat de tare ca unele persoane au chiar si 10 camere proprii iar eu dorm pe canapea in sufragerie. Va dati seama cum e cand toti se trezesc si se aud toate zgomotele din casa? Sau sa nu am si eu intimitatea mea? Evident ca la subiectul asta e logic ca mai mare intimitate trebuie sa aiba parintii mei, nu eu asa ca am ales ca eu sa dorm in sufragerie unde ajung toate persoanele cand coboara scarile sau cand intra in casa. Imi este rușine sa vin cu prietenii chiar si in fața porții, daca in casa nu este asa frumos cum imi doresc eu nici macar pe dinafara nu arata chiar asa bine, mereu evit sa vin cu prietenii la mine pe strada si mai ales în fata portii mele, vreau sa am si eu o vila sau macar o casa mai mare care sa fie frumoasa atat inauntru si in curte cat si pe dinafara. Am prieteni care la vilele lor au o chestie pe care daca pun parola se deschide poarta, noi nici măcar nu incuiem poarta d-apoi sa avem si noi acea chestie cu cod. Stiu ca cel mai probabil o sa spuneti "mulțumește-te cu ce ai, alții dorm cate 10 intr-o camera" (asta imi spun si parintii), e adevarat dar tot nu e ok, unii au prea mult unii prea putin deci nu e cazul sa faceti comparații de genul acesta. Deci chiar nu stiu ce sa mai fac ca sa imi indeplinesc si eu visul acesta acum, in prezent nu cand o sa fiu adult si nu va mai fi nevoie sa imi fie rușine cu casa in care stau, ca sa înțelegeți cat de mult îmi doresc asta efectiv aseară am început sa plang gandindu-ma ca vreau si eu ce au prietenii mei crying
Eu deja am început sa strang bani in caz ca părinții mei vor gasi o vila de vânzare sau macar in rate.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pui mana inveti, muncesti si cand ai sa fii mare iti iei ce casa vrei tu

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sau te trezești la realitate, sau pierzi timpul cu vise imposibile pentru tine. Tu alegi asta. Și eu invidiez vile de 10 milioane din California. Ei și? Îmi văd de treabă.

| nicu991 a răspuns (pentru sadrian46):

Este o viitoare materialista... sau cum zic americanii "gold digger", dar asta o sa se concretizeze cand o sa fie majora.

| Impersonal a răspuns:

Vila?! straight face rolling on the floor rolling on the floor
Romanul de rand abia isi permite o garsoniera sa nu zica ca traieste mizer si tu vrei vila?! Mie mi-a ajuns o casa in forma de L cu 3 camere, o baie, o bucatarie si-o camara si-am fost 5 si nimeni n-a plans ca tine, toti am plecat la facultate si ne-am mutat.
Fie iti pui capul la contributie si inveti o meserie ca sa faci bani sa te muti, fie ramai in "casuta cu etaj, dorminda pe canapeaua din sufragerie" si-ti inghiti amarul pentru restul vietii care-ti va urma.

| Adry05 a răspuns:

Deci tu ai totuși casă, ai curte, n-ai vecini sub/deasupra și te plângi pentru atâta lucru.

anonim_4396
| Anonim explică:

Au dreptate părinții tăi, gândește-te că sunt oameni care trăiesc în condiții mult mai grele, atâta timp cât ești sănătoasă, ești harnică și dacă ai ambiție vei reușii și tu să obții ceea ce îți dorești