| AndreiDeyu2004 a întrebat:

Neața tuturor. Ați observat că pe site-ul TPU sunt tot felul de lepre de oameni care își dau aiurea cu părerea? Gen vrea omul să pună o întrebare decentă și creativă, dar cel care oferă răspunsul, își bate joc de cel care pune întrebarea. Și pe lângă asta, are probleme și cu gramatica în unele cazuri. Să nu mă luați cu răspunsuri de genul "ai probleme la cap" sau "probleme ai tu" că am mai văzut răspunsuri de-astea la întrebări care totuși, erau creative.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se numesc TROLL(i), care fac TROLLING online, iar editorii acestui forum au explicat cine sunt acestia si ce poti face ca sa-i eviti:

https://www.tpu.ro/......cybersafe/

suntserios
| suntserios a răspuns:

E un site unde media d vârstă nu trece de 14-15 ani, la ce te așteptai?

| VoidEternal a răspuns:

Unele întrebări sunt atât de cretine încât nu merită un răspuns serios.

Foarte multe întrebări puse de trolli cu doi neuroni și aia certați unul cu altul, care se hlizesc ca hienele întrebând tot felul de rahaturi scoase adânc din puțul gândirii.

Răspund serios doar la întrebări serioase.

| ioana748 a răspuns:

Neata,

Pai frustrati o sa tot intalnesti in viata. Mai ales in mediul online unde cred ei ca sunt de negasit. Nu ai cum schimba leprele, ca ai dreptate, asta si sunt, bolnavi, dar poti tu invata sa fii putin mai detasat. Adica un specimen toxic nu trebuie lasat sa te intoxice si pe tine. Lasa la el infectia din sufletul lui, zambeste si mergi mai departe.
Toate cele bune,
Zi frumoasă ❤️

| blairelovesmusic a răspuns:

Da, am vazut si eu astfel de persoane. Sunt enervante. Am patit de multe ori sa imi raspunda lumea la misto sau mai rau, sa ma insulte fara niciun motiv. Iti poti lua foarte usor cyberbullying pe site-ul asta.

| AndreiDeyu2004 explică (pentru blairelovesmusic):

Ai dreptate, cyberbullying-ul oricum e raspandit in mediul online, nu numai pe TPU

| Sportacus123 a răspuns:

Nu-i băga în seamă.

| EliLeli a răspuns:

Da. Ocazional sunt una dintre ei. Nu la nivel de bullying, dar cand o intrebare mi se pare cam tampititca, atunci si raspunsul e cam tampitel. Nu stiu ce intrebari ai pus tu, nici nu voi verifica...

| BobTheCat a răspuns:

Neata! Adevarat, site-ul este plin de astfel de "specimene". Am observat si eu ca majoritatea nu sunt in stare sa scrie o propozitie fara a face dezacorduri scandaloase. Totusi, cred ca sunt asa pentru ca sunt nemultumiti de viata lor si nu au lucruri mai bune de facut. Sfatul meu este sa ii ignori, deoarece scopul lor este sa te enerveze. Stiu ca pare cliseic, dar ignoranta ii doare cel mai tare. Toate bune! happy