| Sophie_3843 a întrebat:

Nu mai sunt interesata de TPU! Intrebarile tot se repeta subiectele sunt intruna aceleasi! Nici o schimbare! Nici un efort pentru acest site! Cine e cu mine?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Vad ca esti de pe 1 iulie 2009 pe TPU si nici tu nu te-ai prea "omarat" sa fii foarte activa, acesta ar fi un aspect si pe de alta parte, poti sa selectionezi intrabarile care te intereseaza si sa dai raspunsuri care pot fi de ajutor altor useri TPU.
Ai dat doar 54 de raspunsuri si ai pus vreo 3 intrebari, cred ca poti mai mult. Raspunde celor care au nevoie de indrumari sau celor care se simt descumpaniti si singuri, celor care au nevoie de o incurajare si o sa vezi ca te vei simti mai bine si vei avea sentimentul de utilitate.
Am mai spus-o si altora care s-au plictisit de site ca acest a a fost realizat pentru a da un sprijin tuturor si nu in special pentru amuzament si pentru distractie. Daca vrei sa te distrezi mergi pe Trivia amuzante, ori pe conversatii si vei vedea ca exista si useri care au calitati umoristice, ori imaginatie.
Daca vrei sa mei inveti cate ceva, citeste raspunsurile date de alti useri la intrebarile puse si vei vedea ca, in fiecare zi, vei putea sa inveti ceva nou.
In mod cert, nu insusim parerea ta si cred ca si tu ar fi cazul sa te rasgandesti si sa devii una din cele mai active "navigatoare" pe acest site.
Multa sanatate si eventual gandeste-te la teme mai bune pentru intrebari si vei vedea ca si tu poti sa schimbi imaginea pe care ti-au creat-o unii pe care i-ai urmarit pe acest site.

17 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Stii Gloriuta ca esti imprudenta jignind site-ul si in acest fel si pe noi. Nimeni nu ti-a dat raspuns stupid, insa raspunsul tau, mai bine zis concluzia la care ai ajuns citind raspunsurile noastre, fara nici o urma de indoiala, este "STUPIDA".
Imi pare rau ca te-am dezamagit, insa mai bine fara tine pe site, pentru ca intr-adevar nu esti inca destul de matura ca sa intelegi un asemenea site.
Sper ca te vei maturiza si atunci vei putea incerca sa ne intelegi pe noi si rostul acestui site.

| psiholoaga a răspuns:

Si ce vrei? Un premiu de consolare?

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Daca plecam toti de aici nu rezolvam nimic...asa ca eu de ceva timp tot "ma cert" cu copilasii care pun intrebari stupide si vad ca nu numai eu o fac... sper sa aiba un rezultat toata treaba asta si sa nu mai place utilizatorii TPU pentru ca e pacat sad

mira
| mira a răspuns:

Dupa noua ortografie "niciun" si "nicio" se scriu fiecare intr-un singur cuvant.Asta ca sa te alegi cu un folos de pe acest site.

| Gabry a răspuns:

Si ce sa facem in privinta asta? Fiecare intreaba ce-l doare.

| Bishop a răspuns:

Fiecare intreaba ce are nevoie, nu e obligat nimeni sa faca o schimbare pe TPU ca nu-ti mai place tie

bishopwinking

| alexdop21 a răspuns:

Sincer sa fiu nici eu nu pot sa spun ca sunt foarte impresionat de intrebari, dar fac un filtru mic, si raspund doar intrebarilor care imi trezesc cu adevarat interesul. Cel mai bine ar fi sa faci si tu asta, pentru ca sincer sa fiu, nici daca parasesti site-ul nu o sa rezolvi prea multe. Cu cat mai multe persoane care gandesc ca tine parasesc site-ul, cu atat mai multe persoane care repeta intrebarile or sa ramana. Din pacate asta e realitatea, dar hai sa ne bucuram cu totii de site-ul asta, si sa il apreciem si asa cum este el.

| Orannginna a răspuns:

Dar tu? Ai ajutat cu ceva la aceasta schimbare despre care vorbesti? Ma indoiesc raised eyebrows.

Răspuns utilizator avertizat
| sTeFaN. a răspuns:

Nu, nu sunt cu tine.TPU mi se pare un site interesant si plin de voie buna.

| marsy a răspuns:

Intra mai rar. atunci nu ti se par intreabarile repetate. se mai intimpla

| liliana83 a răspuns:

Nu, nu sunt cu tine. pentru ca atata timp cat ai fost ajutata pe TPU ti-a fost bine, iar acum cand nu prea mai ai nevoie ii dai cu picioru. e ca si cum ai profita de cineva. mai gandeste-te ca nu-i frumos. daca nu mai esti interesata atunci nu ai decat sa mergi pe alt site dar nu cred ca alti sa-r lua dupa tine.ciao.

| Elena_1106 a răspuns:

Sti cum se spune mai bine sa moara unul si sa ramana restul decat sa moara restul si sa ramana unul asa bye sper sa iti gsesti prieteni care sa nu te ajute si sa te plictiseasca pentru ca iti meriti soarta cruda pe care o ai si nu zic asa din ura ci din pur adevar asa ca placa fetit-o din partea mea poti face ce vrei

| mihay_8237 a răspuns:

De ce nu pui tu intrebari mai originale si asa poate o sa schimbi ceva, daca te vaicaresti nu rezolvi nimic. Bafta!

| Sophie_3843 explică:

Stiti ceva! Am fost foarte surprinsa de aceste raspunsuri suparatoare! Imi pare rau ca v-am jignit "saitukul"vostru stupid! Sunteti chiar rai! Nu va credeam asa...

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ai facut ceva ca sa schimbi? eu am incercat sa deschid subiecte noi dar se intampla urmatorul fenomen, la 8 ani te intereseaza ceva si la 30 altceva, atunci nu stii ce sa intrebi, daca totusi intrebi atragi numai categoria de varsta pe care o ai ceilalti se plictisesc, pana la urma, gasim cate ceva interesant, n-am vazut nimic scris despre locuri in lume despre descoperiri geografice stiintifice, oamnei si animale ciudate, varietate, asta este omul vrea altceva de fiecare data, scormoniti-va creierasele. Daca voi doar aplaudati da mai are dreptate, dar nu ati facut nimic pentru asta normal ca va plictisiti, rujurile desuurile si de ce nu invat la matematica si nu mi-am facut compunerea se termina o data si o data, subiecte noi, scrieti, discutam ne si amuzam, ca in viata, una calda una rece.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Copila, du-te la nani...