| swetty23 a întrebat:

Nu stiu daca este bine sa scriu aici, si nu este o intrebare vreau sa va spun ce am patit aseara, cam in jur de ora 01:00 ceva de genu daca nu putin trecut peste am inchis laptopul si m-am pus in pat langa prietena mea sa dorm, m-am tot foit pret de 2 minute pana mi-am gasit locul, intr-un sfarsit m-am asezat pe spate cu mainile pe piept, pana sa adorm mi-am tot plimbat ochii pe pereti cand intre timp am aruncat ochii si in oglinda care este asezara catre geamul camerei, in care am observat o siluetade femeie parea frumoasa si cu parul pana aproape de coatele mainilor, isi tinea mainile in sold si parca vroia sa faca ceva, apoi nu stiu ce gand mi-a trecut prin cap si mi-am zis ca nu are cum sa intre pe geam ca sunt geamurile inchise apoi am realizat ca este deschis geamul de la baie si imediat dupa mi-au amortit mainile cum stateam si gura, si nu am mai putut sa vb sau sa ma misc. Tin sa precizez ca nu dormeam eram treaza doar ce ma pusesem in pat. Nu stiu cat am stat asa insa banuiesc ca a durat cateva minute, vazand ca nu pot sa ma misc mi-a trecut prin capsa ma rog si sa ma inchin cu limba, tot rugandu-ma am inceput sa imi revin, sa pot sa imi desfac degetele mainilor si sa imi misc gura. Vreau sa va intreb daca aveti idee ce ar fi ce ar insemna, sa am farmece sau sa fi fost ala rau sau Sf Miercure?

Răspuns Câştigător
| cosima11 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, daca asa ti s`a intamplat e naspa rau. cel mai bine ar fi sa mergi sa povestesti intamplarea asta la un preot si sa platesti sa faca o slujba pentru tine.si, nu te mai pune sa dormi asa de tarziu, poate si oboseala a contribuit la ceea ce ai vazut.

8 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Ai avut halucinatii de la stat prea mult la PC.Noroc!

| thealchemist a răspuns:

Deci tu ori rizi de noi, ori tocmai ai avut o experienta paranormala.

| alexgogo a răspuns:

Probabil ai avut un atac de panica, te-ai speriat rau de tot... mergi la un psiholog, eventual povesteste la medicul de familie despre acea paralizie temporara...

| nsn83 a răspuns:

Trebuia sa te dai de trei ori peste cap sa te transformi in musca si asa puteai sa scapi! Eu unul nu cred in fenomenele astea paranormale! Eu cred ca imaginatia ti-a jucat feste!

| Briosaaa a răspuns:

Cred/probabil/sigur ca ti-ai imaginatstraight face

| ßέßέ a răspuns:

Fumasei ceva inainte?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

du-te de iti fa slujba la biserica ca tocmai l-ai vazut pe ala rau in oglinda si muto de acolo si culcate mai devreme si tu pe la 00:50 ca atunci ma culc si eu dar doar la unu noaptea il poti vedea pe ala rau sfatul meu este sa dormi sau sa te muti din camera cu oglinda, si eu am avut o experienta de asta ma uitam in oglida la 00:00 daar in baie eram si ma vedeam pe mine dar parca nu eram eu parca eram mai palid...booooooooo! hahahhahahahahahahaaa nu te mai culca asa tarziu bine?

| Marius_7445 a răspuns:

Stai linistit si eu am avut astfel de trairi, nu o data, de mai multe ori si nu am fumat si nu am baut si sunt un om normal in limitele normale, daca se mai intampa asa ceva roaga-te la D-zeu de preferat Tatal nostru, asa ca stai linistit si sa fi credincios ok