| TamplaruAnisoara a întrebat:

Pentru a înțelege mai bine de ce recurg la dieta vegana cei mai multi, va invit sa vizionați discursul lui Gariy Yousofsky intitulat "De ce sa devii vegan?" ținut la Universitatea Georgia Tech in vara lui 2010. E subtitrat in limba romana.Poate așa ii veți înțelege mai bine pe vegani si pe vegetarienii total care se deosebesc de vegani doar prin faptul ca mănâncă pe lângă crudități si vegetale gătite. După ce-l vizionați aștept să-l comentați, mai ales pe adventiști.O sa il puteți viziona pana la sfârșit? Eu una nu am putut!

12 răspunsuri:
| Justme1997 a răspuns:

Nu ne interesează

| laSoledad a răspuns (pentru Justme1997):

De ce vorbesti la plural in numele mai multor utilizatori? Te-au desemnat? Vorbeste doar in numele tau.

| Justme1997 a răspuns (pentru laSoledad):

Uită-te la postarile anterioare recente pe acelasi subiect, nimeni nu se converteste la veganism

| laSoledad a răspuns (pentru Justme1997):

Cine comenteaza acolo de obicei este deja un consumator de carne care nu-si schimba parerea. Insa ei nu reprezinta intreaga paleta de utilizatori de pe site-ul asta, incat sa scrii direct si cu exactitate cuvantul "nimeni". Mai sunt si vegani. E o eroare de rationament sa privim parerile mai multor oameni si sa generalizam opinia lor la intreaga comunitate. Daca persoana care a pus intrebarea cere pareri, fiecare sa scrie ce crede, insa generalizarea e biased.

| FreddieM a răspuns (pentru laSoledad):

Scuza-mi ignoranta, ce inseamna,, biased''?

| laSoledad a răspuns (pentru FreddieM):

Greu imi vine a crede ca nu stii ce inseamna biased. Are sensuri apropiate, iar in cazul acesta inseamna: "giving results that are not accurate because information has not been collected correctly. Example: A biased sample of interviewees has a set of characteristics that are different from those of the population as a whole." Vezi restul sensurilor: https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/biased

| FreddieM a răspuns (pentru laSoledad):

Ai sa ramai surprinsa de cate altele nu mai stiu, e plina lumea de ignoranti ca mine. Apropo de cuvantul asta, e o noua moda in Romania ca sa pari mai,, trendy''?

| laSoledad a răspuns (pentru FreddieM):

De mult e moda in Romania sa pari trendy. Chiar si-n comunism era. Esti de ieri?

| FreddieM a răspuns (pentru laSoledad):

Nu draguta, nu la asta ma refeream, ci la faptul ca intr-un text destul de coerent in limba nativa ai introdus un cuvant strain absolut non necesar, care de fapt,, mazgaleste" continutul.

| laSoledad a răspuns (pentru FreddieM):

Vai, draguta, atat de tare te-a sacait cuvantul? Sa stii ca nu trebuie sa-ti dai tu acordul asupra lui.
Apropo, mai uita-te la numele tau de utilizator inainte sa vorbesti de altii. Este un site care promoveaza libertatea scrisului, iar comentariile negative aduse la introducerea de cuvinte in engleza sunt de mult depasite, denota ipocrizie si superficialitate.

Si vezi ca pentru un om care se vrea sa se afiseze pe net ca aparand limba romana, folosesti cuvinte precum "non necesar" care, de fapt, nu exista in limba romana. Particula "non" vine din limba engleza, mai Freddie Mercury-wannabe. In limba romana exista particula "ne" pentru negatie si nu "non". In limba romana nu exista "non necesar", ci "inutil" ca antonim al lui "necesar". Iar daca tu nu i-ai vazut utilitatea cuvantului "biased" in context, nu inseamna ca ea nu exista. Asa ca revizuieste-ti tu limba romana inainte sa comentezi la altii, fiindca la o analiza rapida pe textul tau, mi-am dat seama cu cine stau de vorba, "draguta"! Alta data, intra in conversatie doar daca ai cu adevarat ceva de spus, altfel esti "non necesar", ca sa te citez.

| laSoledad a răspuns:

L-am cautat pe Youtube si mi-a dat "This video may be inappropriate for some users." laughing
De ce nu l-ai putut viziona pana la sfarsit?

| TamplaruAnisoara explică (pentru laSoledad):

Eu l-am găsit pe site-ul "vegani"
In urma cu câțiva ani am vrut să-l vizionez dar nu am putut.Nu va spun de ce pentru ca e posibil sa nu- l mai vizionați.
Astăzi am intrat din nou pe site- ul vegani si am dat de el dar eu nu pot sa- l vizionez deoarece nu am semnal bun la telefon dar nu numai, același motiv ca prima data.