anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut lume. Am probleme cu memoria mea. Cand cineva imi povesteste o intamplare nu inteleg in total nu pot urmari sirul discursului acelas lucru se intampla si cand citesc o carte. Totul se intampla in gol, nu imi ramane mai nimic in minte. Nu pot memora anumite indicii. E de rezolvat aceasta problema? Am 30 ani, am facut scoala speciala. Intelegeti voi.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa iti exersezi in fiecare zi memoria, altfel ea se degradeaza. Fa ceva ce iti este la indemana: invata poezii simple (30 de versuri pe zi ar fi suficient), fa probleme de matematica, fizica sau chimie mai simple (macar o ora pe zi) sau macar calcule in cap (adunari, scaderi, inmultiri, mai complexe), dezleaga cuvinte incrucisate (nu integrame), etc. Si redu la maxim utilizarea televizorului si a telefonului mobil.

2 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

Cam toti oamenii au aceste 'deficiente'. In Biblie scrie ca 'e timp pentru toate'. Orice om memoreaza ce-i este de folos, daca nu a memorat, nu-i este de folos. Daca repeti instinctiv 'exercitiul', va veni vremea sa si memorezi.Nu-ti face probleme!

anonim_4396
| Anonim explică:

De cat este hardul laptopului tau? Sunt harduri de 50 de giga, de 100 de giga si mai mari. Daca ai hardul mic,atata capacitate de stocare are. Este un examen de capacitate la scoala.Ce crezi ca inseamna asta? Un examen in care se sabileste de cat este hardul elevului. Asta e. Daca nu ai capacitate mare, nu poti memora mult. Trebuie gandit, facut pauza, sters si iar bagat in cap. La fel, pana la sfarsitull filmului.Dai pe pause.