| Doarunaltutilizator a întrebat:

Salut.
Stiu ca am zis ca nu o sa mai pun nici o intrebare pe site dar sunt curios sa vad ce o sa raspundeti aici.

Sa zicem ca te aflii la un restaurant anume cu cineva nu conteaza cu cine si mai in fata intr-o alta masa ar fi acolo presedintele Romaniei il vezi ca comanda ceva anume o mancare la chelner si apoi il vezi pe chelnerul ala ca ii aduce mancare dar din intamplare mancarea ii cade pe jos si chelnerul in loc sa-i ia o portie noua ii pune pe masa mancarea care a cazut pe jos fara ca presedintele sa stie ce parere ai avea despre asta? sincer acum.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mda, de parca daca presedintele ar manca undeva in public nu ar fi 100 de SPPisti care sa ii verifice mancarea

| KodrutZ a răspuns:

Asta e din seria "Sa zicem ca te trezesti dimineata linga nevasta, insa sub cersaf e Rihanna care te suge. Ce faci?"

| OverlyAnnoyedAccount0 a răspuns (pentru KodrutZ):

Bine i-ai zis!winking

| KodrutZ a răspuns (pentru OverlyAnnoyedAccount0):

Pai intrebarea lui e fix scenariu imposibil. Nicaieri nu vezi sa scape ospatarul mincare pe jos in sala de mese si dupa aia sa o ridice. E sf faza. Am vazut ospatarul sa dea o m*&e barmanitei cu localul plin, si dupa aia se rusina aia sa ne serveasca, eram pe jos de ris, dar de-astea cu scapat mincarea sub nasul clientilor si dupa aia servit... sa fim seriosi.

| MistretulPufos a răspuns:

Bravo chelnerului

| OldSoul a răspuns:

Si presedintele este tot om... Daca asta e specialitatea casei ce sa fac eu?
Oricum daca eu as fi la o masa apropiata de presedinte e imposibil ca eu sa vad si sa aud intamplarea si el nu.

| Doarunaltutilizator explică (pentru OldSoul):

Da nu cred ca am fost destul de explicit cand am formulat intrebarea.

| Doarunaltutilizator explică (pentru MistretulPufos):

Ma asteptam la un raspuns de genul asta si cine te poate contrezice?

| Doarunaltutilizator explică (pentru chiftelutacrocanta):

Prima si a doua varianta ar fi de crezut dar a treia ca podeaua ar fi curata nu prea si oricum chiar daca ar curata-o mizeria de pe pantofi ar fi tot pe podea dupa ce ar pune mai multi oameni piciorul in restaurant.
Si totusi cred ca multi oameni ii vad cu ochi rai pe majoritatea politicienilor nu numai pe presedinte si alti le-ar si scuipa in mancare.

| Innsbruck a răspuns:

Mi de pare un gest de prost-gust. Indiferent cine e persoana, e datoria ta sa il servesti corect la locul de munca.

| Doarunaltutilizator explică (pentru Innsbruck):

Ai dreptate.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru KodrutZ):

Tip, ce dracu sa fac. Mi a spart una casa

| KodrutZ a răspuns (pentru suntserios):

Stii cine? Cum cand unde? Camere, ceva? Reclamatie la politie si astepti mult si bine dupa aia. Ti-a sutit ceva de valoare? Asigurare pe bunuri aveai?