| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey fetelor, am o dilema care m-a trezit brusc din somn, era sa cad de pe pat. Fetelor, ieșiți în oraș cu un băiat, nu vine după voi sa va ia și va spune sa va vedeți acolo direct pentru ca e mai ieftin cu autobuzul decât sa isi consume motorina. Intra el primul și se împiedică de prag dar reușește sa se mobilizeze la loc. Va așezati la masa și vine chelnerul și va lasă meniurile. Deschideți meniurile și va hotărâți la mâncare. Vine chelnerul și va întreabă ce vreti sa mâncați. Voi fetelor v-ați decis la un burger cu cartofi, iar băiatul îl întreabă pe chelner dacă un burger e suficient pentru 2 persoane și spune ca nu. Băiatul ulterior se hotărăște doar la o porție mică de cartofi prăjiți. După ce va vine mâncarea, voi fiind domnișoare cu bun simt îl serviți și pe el și profita sa mănânce din mâncarea voastră. După ce ati terminat de mâncat, vine chelnerul și băiatul ii cere chelnerului sa ii dea o cutie și începe sa pună în ea resturile din farfuria voastră pe motivul ca el nu risipește mâncarea. Când aduce chelnerul nota de plata va spune sa va plătiți voi consumația pentru ca femeile sunt independente. Cum ati reacționa în așa situație disperata?

Răspuns Câştigător
| Fonk a răspuns:

Nici nu se mai uita la el

| Fonk a răspuns (pentru Fonk):

*da o mancat din bani lui

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Simplu, fara cearta sau fite: platesc tot, ma ridic si plec acasa, fara sa-l mai vad sau aud vreodata pe mitocan.

| sofisis a răspuns:

Pe moment as fi politicoasa si ok dar l-as intreba care este motivul pentru care s-a comportat asa si i-as spune ca daca nu are bani, sa-mi spuna, nu sa aiba un asa comportament aberant. Cel mai probabil nu ar mai exista si o a doua intalnire.

| dullcat5678 a răspuns:

Exista o vorba : Of all the things that never happened, this never happened the most.

| AdioTPU a răspuns:

Nu faptul că nu a venit cu mașina personală să mă ia sau că nu a plătit consumația mă lasă rece ci lipsa de maniere. Cum as reacționa? Plătesc consumația, ne luăm rămas bun unul de la celălalt dar nici nu mai ies cu el nicăieri vreodată.

| D2v5m7 a răspuns:

Doamne fereste de astfel de comportament. Pe lângă lipsa de maniere și bun simt, mai ales dacă era prima întâlnire, sa te pună pe tine sa plătești tot?
Dacă el te-a invitat in oras, el își asuma sa plătească. Dacă tu l-ai chemat in oras, tu îți asumi sa plătești. Însă, dacă totuși nu a vrut sa plătească el si consumația ta, măcar pe a lui sa o plătească, nu sa îți spuna tie sa plătești tot dacă nu te-ai oferit.
Lasa-l sa își găsească una pe masura lui, treci peste, poți si meriți mult mai mult de atât!

| Verginic?Vac?Gras? explică (pentru D2v5m7):

Barbital si-a achitat consumația lui, el a vrut sa se facă clar ca consumația ei ea trebuie sa și-o plătească. Eu sunt de părere ca și atunci când o fata te invita în oraș tot datoria ta ca bărbat este sa achiți toată consumația, altfel ești doar un papagal

| D2v5m7 a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Nu neaparat. Eu ca fata nu as lasa ca bărbatul sa achite absolut tot mereu. Dacă el m-a invitat in oras sau insista sa plătească, îl las, dar nu îmi fac o obsinuinta