Asta e o boala "internationala"... glumeam.
Constitutia osoasa nu e neaparat proportionala cu faptul ca vei pune pe tine. Faptul ca nu maninci sau ca maninci mai rar are efect doar la cei peste 40 ani (o stiu pe propia-mi piele chiar daca am 39). 165cm, 65-66kg, pentru mie e super...
Nu te mai plinge, slabirea prin infometare nu-i o solutie.
Maninci mai rar, dai organismului timp sa depuna "greutate" pe corp, maninci des si putin, obligi organismul sa arda grasimile.
In general se spune sa eviti grasimile si "glutenul", adica excesul de piine.
Iti place gratarul? Maninca-l cu foarte putina (sau deloc) piine si cu salata de orice fel. (Carnea sa fie "uscata" adica fara grasimi" indiferent de natura ei).
Mai simplu de inteles e ca doar cei preponderali trebuie sa tina regim alimentar.
Sotia mea are 160cm si 48kg. A avut si 55kg dar daca are un bucatar in casa am readus-o la 48 (nu ca m-ar deranja asta dar am observat-o ca e cam posomorita dupa care... superfericita!) (Apropo eu am 167cm si 89kg).
Cum am mai spus, mie nu-mi trebuie "fundite, eu vreau sa fiu de folos drept pentru care daca vrei mai multe info sau sfaturi pentru ca nu-s neaparat valabile pentru toata lumea, ma gasesti pe TPU sau pe id-ul misha_pmd.
"Sa Ne Dezumflam Cu Bine!"
Nu renunta la mancare. apoi te vei ingrasa dublu.bea lichide(ceai, apa)evita bauturile accidulate. dulciurile, painea. sportul te va salva de kilograme, iar cu alimentatia te vei mentine.nu manca dupa ora 8 seara orice ar fi.nici chiar fructe.eu am slabit cu sport si cu o alimentatie echilibrata.bafta
In nici un caz nu te infometa! Risti sa te ingrasi dupa aceea foarte mult, mai mult ca inainte.Mananca putin si des, evita grasimile.Paine doar neagra sau graham.Seara dupa 18 doar fructe.Atentie,multi cred ca daca mananca fructe multe vor slabi.Sa stii ca si fructele in cantitati mari ingrasa.Deci,scopul tau este sa reduci volumul stomacului. Odata ce vei reusi asta, la fiecare masa te vei satura repede, vei simti ca esti plina deja. Dupa aceea vei slabi de la sine fara sa-ti dai seama.Nu fi obsedata de cantar. Uneori rezultatele descurajeaza si exista tendinta de a ne da batuti.Si inca ceva:slabitul intr-un timp cat mai lung e si cel mai eficient si de durata daca doresti sa nu te mai ingrasi la loc.
Si normal ca ideal ar fi sa combini si cu un sport. Dar chiar si fara sport daca respecti ce am scris aici, iti garantez reusita.Mult succes si rabdare iti doresc!
Daca nu mananci nimic poti slabi, dar de asemenea te poti imbolnavi.Mai bine consulta un doctor naturist care sa iti dea o dieta si fa sport. Poti face gimnastica singura acasa sau inscrie-te la un curs de dans, o echipa de volei/handbal etc.
Fii atenta. nu trebuie buie sa te reti de la mancare.doar incearca sa nu mai mananci cu grasimi si bazeaza-te mai mult pe fructe
Pai din punctul meu de vedere dimineata inainte sa mananci alergi si sti cum sa alergi sa slabesti mai repede deci incepi sa alergi repede iar dupa aia incet si tot asa injur de 15 minute si mananci mai putin gras fructe salate de rosi... si cam intr-o luna slabesti 2 -3 kg. Si eu am 13 ani si am avut 1, 57 si 60 de kg si am slabit cu "reteta" asta.
Mult Succes! :*
Manugabi întreabă: