anonim_4396
| Anonim întreabă:

Spuneti-mi nu vi se pare ciudat? Sa fie simple coincidente sau ce se intampla? Nu vi se pare ciudat - bizar ca oameni frumosi mor (mai mult sau mai putin cunoscuti) in moduri drastice, nu au o moarte naturala, o moarte buna? Sa va dau cateva exemple care s-au intamplat in ultima perioada : 1. Ionut muscat, ucis de caini 2. Studenta de la Jurnalism ucisa de un betiv spurcat 3. Cantareata Rela Lucan moarta in casa 4. Ramona Fabian moarta intr-un accident de masina Si lista poate continua cu multe cazuri anterioare. Ce se intampla? Voi ce credeti? Sper sa nu mai fie asemenea cazuri. Oameni frumosi, care nu fac nici un rau celor din jur, omenirii sau societatii mor. De ce? Nu spun ca noi decidem cine moare si cine nu, dar nu vi se pare ciudat? Si totusi, si totusi pentru aceste dureroase disparitii, omoruri, crime, cine plateste? Cine plateste in scumpa noastra si frumoasa tara Romania? Viata e mult prea nedreapta cu unii, si prea blanda cu altii. O seara buna si zile frumoase sa aveti! Aveti grija cu totii in aceasta lume, viata NEBUNA!

2 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Eu cred ca mai multi oameni urati au morti drastice, mai ales ca uratenia e prietena buna cu saracia, asa ca se moare de frig, de foame, de viermi, de boli, la locul de munca, munca pe care o iau doar cei saraci, si lista poate continua.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru Mădă0611):

Bravo Mădălinoiule kiss thumbs up de-aia imi vine sa te pup mereu cand dau pe tine de pe sit laughing nu exista oameni frumosi si nici urati cand vorbim de spre moarte, exista intamplari nefaste, urat sau frumos a fost suflet ca si noi, nu? poate zice careva nu ca e de rau laughing
Acum 2-3 ani, nu-mi mai aduc bine aminte am fost la decesul cuiva, detest chestiile astea, stand prin curtea afara am vazut doua femei mai in varsta iesind din casa decedatului vorbind itre ele:
-Ai vazut fa ce frumos este? mai frumos ca ca niciodata
-Da fai fata, ai dreptate
Cum dracu mai vine si asta?rolling on the floor